DJURGÅRN

Idag har jag & sofie vart på stan somsagt. Först var vi vid medborgarplatsen och kollade lite. Sofie hittade ett mörkblått ganska långt linne till skolavslutningen och jag hittade ett somrigt linne i lite olika färger.
Sen tog vi färjan till djurgårn. Den stannar ju där vid grönan så vi gick därifrån vid vattnet och letade efter mat, så jävla hungriga! men det fanns typ bara korvmojjar, hehe, eller så fanns det dyra resturanger. Vi gick & gick , så kom vi fram till kajen, där båtarna tuffar in. Där satt vi ett bra tag och solade och bara njöt :)
Sen fick vi syn på ett mat ställe så vi sprang dit och de hade bagetter (hur det nu stavas) så vi köpte varsinn och satte oss vid vattnet. När vi kollade på andra sidan djurgårn så ser vi grönan. Asså jag skojjar inte om vi gick 1 mil , fy fan va långt det var asså! vi var helt slut! Sen skulle vi gå och leta efter nån t-bana & då såg vi slussen men det var skit långt så då försökte vi hitta t-centralen. Efter en stund hittade vi det, vi gick lite vilse i början men kom rätt senare (a)
Det var en härlig dag & vi fick massor av motion, haha. Det gör vi nog om igen i sommar hoppas jag ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Remember me?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0