Bränd

Hihi, jag här bränt mig igen (a) förlåt sofie, haha. Hon säger jämnt att jag ska smörja in mig för att inte bränna mig :) Vi sitter här och spelar kort, kortspelet "asken". Jag vinner (a) säger vi, höhö. Måste avsluta nu, vi ses snart hoppas jag , håll ut :D puuussss

Härligt väder - 5 dagar kvar

Tjenare! 30/6 Åh, idag åker emilia till spanien/portugal :) lyllos. Själv ligger jag här på vår tomt i danmark och solar, det är jättevarmt! Igår kom jag 2:a på minigolfen, 1 poäng efter vinnaren (douglas).. Inatt drömde jag igen! Drömde att jag blev kompis med danny, haha. Så var typ jätte många avundsjuka på mig, thihi, de va kul. Och typ i förrgår drömde jag att jag blev kompis med Ola, hehe weard, men roligt :p hörs<3

Goda drömmar&Minigolf

Hajhaj :) Vaknade typ 12 idag. Även om det är så otroligt hårda sängar så sover jag skit länge. Vi har en drömfångare i vårt sovrum, ni vet en sån grej som ger en goda drömmar. Och den funkar verkligen! Varje natt sen vi kom hit till danmark har jag drömt roliga och goda drömmar :) T.ex igår drömde jag att jag, sara och sofie skulle åka till brasilien helt själv, och jag var förstås skit glad för att jag fick det för mina föräldrar :p weard. Idag ska vi kanske åka till en minigolf bana här i marielyst. Hörs

Nya skor - 6 dagar kvar

Hej på er! 28/6 Sitter och kollar på vänner, såå kul! Det är trist väder, får vänta tills på måndag;) Idag har vi vart i nån stor affär där det fanns allt möjligt, skor, kläder, mat, smink. Jag köpte ett par slip-in som ser nästan exakt ut som mina andra fast mörkblå&vita. Ska gå till kor och fåglar nu, haha. Hörs sen <3

Sköta mig själv!

Hej igen! 27/6 Idag har jag inte gjort nånting, bara tagit det lungt you know, film + spelat kort. Det ska bli bra väder nästa vecka så det är bara att hålla ut :) Ska nog ta en dusch och sedan äta god middag. Och sen ska jag använda ansiktspeeling & ansiktsmask, ska också fixa mina händer lite, med lite skrubb och krämer.. ;) Vi håller redan på att planera nästa danmark resa till nästa år, hehe, får se om jag hänger med då. Douglas ska nog inte följa med så då kanske jag får ta med en kompis(?)Who knows<3

Filmtajm

Hej sötisar, thihi Vem var det som kommenterade mitt förra inlägg?:) jag saknar er alla också jätte mkt <3 Det var jättefint väder här i danmark igår. Jag och douglas gick en sväng till stranden (freezing kallt i vattnet) så jag solade bara lite tills det började blåsa skit mkt. Sanden piskade mot våra bara kroppar, haha, det gjorde skit ont så då gick vi hem och solade där istället. Det är inte lika varmt idag, så vi sitter i soffan och kollar på film, wedding date. Kommer hem om en vecka :D puss<3

HEJ ALLIHOPA!

Hej :) Det var länge sen, typ 3 dagar sen eller nåt. Idag har mamma förvandlats till en kräfta och jag har skrattat häcken av mig hela kvällen i princip p.g.a trötthet, de kallas även att vara på flummhumör. Hur mår ni då? Själv mår jag ganska bra. Det är inte så jättefint väder, eller jo idag, men inte de tidigare dagarna. Måste sluta, detta kostar typ skit mkt... Skriver nån annan dag. Puss <3

DENMARK

Sista inlägget från en data på tre veckor!
Imorgon åker jag ju ungefär vid 9-tiden enligt planerna, men hur ofta blir det så som det är tänk i min familj? aldrig.
Det tar typ 9 timmar till danmark, tur att man kan kolla på film då (a)
Jag och sara ses ju om ca 2 veckor :) (a long time) ,  men de andra (ni vet vilka ni är) får jag inte träffa på 3 veckor.. Kommer saknar er alla jättemyyyckeet !!
Håller med sofie : "Lite Denice behöver man ibland" , men jag byter ut "Denice" mot "Sofie" , alltså: "Lite Sofie behöver man ibland" för att va på bra humör! saknar daj redan <33 thihi.
Jag kommer nog mobilblogga om jag minns , ska försöka iaf. Men inga bilder kommer dock inte kunna läggas upp.
Guud, jag måste packa, hah, har inte gjort det än, gör nog det efter fotbollen!

Hejdå så länge, vi höörees
Puuuuuss <333

MIDSOMMAR

godmorgon! 21/6
Har nyss vaknat, lite sent kanske (?) menmen.. lite sömn behövs alltid.
Glömde skriva i bloggen igår, så jag gör det idag istället.
Igår somsagt skulle jag ju vara med sara, men hon stack utan mig :( så det blev ingenting av det, så jag drog ner till slottsparken själv med buss och åt lunch med mamma och pappa.
Vid 4-tiden skjutsade pappa mig på cykeln hem, och sen efter en stund kom Jessica och Dani (jessicas mamma) hit för att äta middag med oss.
Det blev grillad kyckling på spett med ris, muums.
Sen typ vid kvart över 8 drog jessica för hon skulle till Älta, till en kompis i fotbollslaget.  Så då tittade jag på fotbollen med pappa, Kroatien - Turkiet. Turkarna vann på straffar, jävla skit!
Nej, nu ska jag gå ner & äta frulle. Höörs senare

Puss!

LITE ÖVERALLT

Hallojs! 19/6
Idag har jag vart lite överallt i typ 6 ½ timme.. Först klockan 12 åkte jag, mamma & sara till frissan. Eftersom mamma skulle färga håret så drog jag och sara till centrum och kollade lite. Sara köpte en foundation och typ porklisterlappar.
Vi köpte blommor till graven också, och sen skjutsade vi hem sara för att jag och mamma skulle b.la köpa hundmat och så i haninge.
Fixade bilen (för man kan ju inte ha punka i däcket när man ska åka typ 80 mil), satte blommorna på graven och gjorde det fint, hämtade ut ett paket som innehöll billaddaren till min laptop & sen storhandlade vi massor av mat!
Nu är jag hemma igen & har trååååååk. Måste börja planera lite vad jag ska ha med mig till Danmark.

Sommarens planer:
- Danmark 22/6 - 4/7
- Landet med Sara 5/7 - 12/7
- Ta moppekörkort nångång i Juli eller Augusti
- Sola, bada, umgås med vänner heela sommaren!!


Emilia, amanda, sara & jag


DÅLIGT SVERIGE, DÅLIGT!

shiiet va dåligt sverige spelade mot ryssland då, inte en chans att dom går vidare i cuper om de spelar såhär dåligt, usch!
Nu hejar jag på Holland :)
När vi kollade på matchen hade jag och pappa slagsmål med varann. Jag vann som vanligt, höhö.
Jag kom på hans svagaste punkt, hihi, det var att ta tag i hans hår på armarna och dra och samtidigt nypa i skinnet, haha det gjorde fett ont på han. Sen efter en stund började det växa fram stora blå/svarta bucklor från där jag nöp han, haha så kul! så nu har han typ 5 st på sin arm, mohaha.
Nu ska jag kanske titta på ett vänner avsnitt och sen säger vi god natt till Denice.
Hörs imorn antagligen

Puss!

SVERIGE VS RYSSLAND!

Hur slutar matchen?
Själv tror jag att det står 1-0 till Ryssland på resultattavlan.

 Vem vinner?

SARA ÄR HEMMA!

Badadenyssminahundar,haha,Juniorsågutsomettlejoniduschen,snygging!
Domblirsåjäklagalnaefterasså,herregud.Domvillblitorrasåfortsommöjligtsådom
rullarsigpåmattan,hehe.
Chattarmedsaraochhonärhemmanu,jippiee!ochviskahållavarandrasällskappåmidsommarafton,yeeeey.
Juste,mammabokadeinmigtillfelfrisör,såjagskanogbaraklippauppdetoch
intefixaminlugg,litarintepågamladamerförstårninärdetgällerklippning,hah.
Visstärdetjobbigtattläsanärdetintefinnsnågramellanrum,hihi,nufickniminsann
arbetamederasmåsmartahjärnor.

Nej, nu har jag annat för mig, soooom? inget, men orkar inte skriva mer.
Pusselipusspuss <3


En bild från skolan bara <3

ERIKSDALSBADET

Tjooo! 18/6
Idag spelar Sverige - Ryssland, kommer att sitta i soffan med popcorn hihi.
Jag tippar : 2-1 till Ryssland. Det räcker med att dom spelar oavgjort så går dom vidare till kvartsfinal & det värsta är att de spelar mot Holland då, sååå lycka till!
Idag har Emilia, Sofie, Amanda och jag vart på Erikdsdalsbadet efter många om & men.
Hade egentligen ingen lust å göra nåt idag, var så hiimla trött, men det var ju sista chansen så :)
värsta cp barnet som var på badet. Han va typ 12 år och sa att vi klädda oss för tunt :O han var utlänning, så han kanske inte var van att se vad svenska tjejer badar i, thihi.
Imorgon ska jag klippa mig! några förslag på frisyr?? Kanske bara gör det gamla tråkiga, alltså: klippa upp det & kanske klippa till min "snelugg".
Oj, nu ropa mamma att det är mat så är tvungen att kila ner.

Vi höörees
Puss!

4 dagar kvar...

JAG BER PÅ MINA BARA KNÄN, HAHA

Klicka på denna länk och bli medlemma på sidan, en väldigt bra sida, loovar! Det är många som har fått gratis prylar faktiskt. Tacksam om ni gör det här för mooi :) hihi

http://www.gratisgen.se/?ref=90288

MORGONDAGENS PLANER

God midnatt får man nog kalla det när klockan är lite drygt 01:00.
Har ingenting å göra så då tänkte jag: varför inte skriva i bloggen? =)
Imorgon var det ju tänkt att jag och Emilia skulle göra nåt & det ska vi också,  amanda & sofie ska nog också vara med , ska bli kul! Det är ju sista chansen imorgon att jag kan träffa dom, för sen sticker jag ju.
Torsdag - sitter jag hos frisören
Fredag - midsommarafton
Lördag - packa, packa & återigen packa..
Söndag - Denmark, here I come, haha.

Imorgon (eller rättaresagt idag) ska jag och mami handla god mat till kvällen och sen ska vi besöka min mormor & morfars gemensamma grav. Det var så läänge sen jag var där , men nu ska vi iaf åka dit och vara generösa och ge dom vacka blommor! :)
Saknar båda dom, även om jag inte kommer ihåg tiderna med mormor för jag var bara 5 år när hon dog :/
Det sista bästa minnet från henne är när hon sitter på ålderdomshemmet och lägger ett stooort pussel och jag går genast dit och hjälper henne.
Morfar dog för 2 år sen tror jag , gud vad tiden går snabbt! känns som om han dog för några månader sen bara..
Med han har jag hur måånga roliga minnen ifrån som jag inte orkar ta upp just nu i min blogg.
Man behöver nån gammal person i släkten, så är det bara. Har förlorat både farmor & farfar och mormor & morfar, hemskt!
Usch, nu börjar jag gråta bara för jag tänker på min morfar.. ni kanske tycker jag är töntig just nu, men det skiter jag i..vill bara ha tillbaka alla mina gamla släktingar..

Sov gott nu! jag ska försöka iaf..
Puss!

LAZEDAY

Shiit, klockan är redan 15:53 och jag har inte gjort ett piss idag! Bara kollat på Vänner och nu kollar jag på Georgia Rules. Ingen film att rekommendera, ska nog stänga av den och sätta på Solstorm istället.
Det är jättedåligt väder fortfarande, bli så himla deppig av sånt här! Dåligt väder = slappdagar för meej helt enkelt..
Imorgon spelar Sverige mot Ryssland, vill kanske kolla på det i kungsan, får se hur det blir med det.
Jag ska iaf vara med Emilia imorn, sista chansen vi kan va för på söndag åker jag ju till danmark och sen åker hon till spanien/portugal. Och på torsdag ska jag klippa mig & fredag är det ju midsommarafton.

Kollade nyss på en hemsida och hsm skådespelarna har typ gjort bal foton :P
   
  

5 dagar kvar...

EN DAG PÅ STAN!

Heeej! 16/6
Idag har jag vart på stan & sofie missade INTE bussen för en gång skull, haha.
Vi strosade runt lite på drottning, så tråkigt där, men orkade inte åka nån annanstanns. Det första vi gjorde var att gå ner i kungshallen och köka nacho på tacobar :) muumms... äter jämnt där när jag är i stan, hatar äckliga mc donalds.
Jag hittade en fin t-shirt på Vero moda & nylonstrumpbyxor från H&M.
Sofie köpte lite akut grejjer som typ hårspray, hårspännen..
Sitter och chattar med Sofie på msn nu, asså hon e helt gaaaalen, haha. Nu ska hon typ blocka alla killar hon har på msn för hon bestämmer träff med dom men egentligen vill hon inte ens träffa dom. Hon ångrar sig jämnt och typ e på skit dåligt humör, hon vill ju inte dissa killarna liksom, haha lite knäpp.
Nu ska jag kanske poppa popcorn eller ta en macka, är lite småhungrig faktiskt, eftersom min pappa förstörde hela min måltid :( Vi skulle göra enchiladas och då hade mamma köpt en speciell röra till mig som inte var för stark och sen fick pappa syn på den och åt upp den :O
Såå mamma försökte göra en egen , ungefär likadan röra, och så var kycklingen slut och då la hon i köttbullar, fett äckligt! och jag vägrade äta det, så jag åt typ bara 10 pyttesmå kycklingbitar till middag, inte lyckat kan jag ju säga!

Puss!

6 dagar kvar...

LESS

Wooupsi, där smällde mamma igen dörren, fett lack hon är på pappa..
Det uppstår tjafs i vårt hus varenda jäkla dag och det är på grund av min irriterande pappa, och om man säger till han att det börjar bli jävligt jobbigt att han lägger sig i det minsta lilla så förstår han typ inte vad han gör för fel, trööög!
Så himla jobbigt att alla ska bli osams nästan varje dag, är så less på den här skiten! :(

Ett problem till : Vad fan ska jag göra på midsommar??
Sofie ska ut med båten, Sara är i Småland, Jessica ska nog dra till Älta eller nåt, Malin ska säkert va med hennes bästis familj...
Jag får väl sitta hemma å tråka som vanligt, faan asså, hatar det här!

<3


SOFIE!!

Idag skulle ju jag & sofie åka till stan, och när jag kliver på bussen så sitter hon inte där..
Jag hoppar av vid centrum och loggar in på msn (mobilen), då är hon inne och är fortfarande hemma den lilla skiten :P
Så vi kommer överens om att hon ska få skjuts av sin pappa och de kommer om 10 min. Jag ställer mig vid bussarna och sitter där i exakt 40 min och ändå har dom inte kommit. Så då tänkte jag: va fan, jag skiter i det här, haha , förlåt sofie, men jag orkade verkligen inte vänta längre & jag kunde inte kontakta dej heller..
Vi får helt enkelt åka in till stan en annan dag istället.
Jag gick upp till min gammelmosters f.d lägenhet , för där var mamma & pappa, de städade lite o så.
Sen åkte jag & mamma till min gammelmosters nya lägenhet och hälsade på. Det är typ de jag har gjort idag..

Puss!

7 dagar kvar...

VANESSA HUDGENS - SNEAKERNIGHT

Varsegod Sara :) Eftersom det inte funkade för dig att lägga upp den, så la jag upp den, hihi.
Vanessa har ju gjort en video till hennes låt: Sneakernight.  Vad tycker ni ? själv tycker jag att den e ganska bra faktiskt!

Vanessa Hudgens - Sneakernight

VAD VARE JAG SA?

När Sverige gjorde mål sprang jag upp på mitt rum och satte på mig min sverige tröja, hehe, men det hjälpte ju inte.. Jag sa ju i förra inlägget att Spanien skulle vinna med 2-1. Typiskt att dom gör mål i sista minuten bara..Vi tar igen nästa match mot Ryssland hoppas jag.
Nu är Sofie hemma igen :) yeey.
Har nyss kollat på "A shot at love", det är bra, va sofie som tipsade om det, hehe. Nästa gång är det finalen!
Amanda åkte ut., tyckte att Dani skulle åka, hon ser ut som en kille , haha, gillar inte henne. Hoppas Bobby vinner.
Nu ska jag chatta vidare
see yaa <3

Yes! sofie came to my rescue, haha. Imorgon ska vi till stan och handla lite kläder, äntligen fick jag nåt att göra! & nu har jag fått pengar för mina betyg, fick 800 :) 1 VG = 100 kr.

EN TRIPP TILL HAMMARBY SJÖSTAD!

Satte väckarklockan på 08:30 för att gå upp och äta frukost eftersom jag & Sara skulle till Adidas utförsäljningen.
Vilken besvikelse, de va typ tusen folk där inne och det var inga fina kläder över huvudtaget! Så då var det bara att åka hem efter att vi i typ 20 min letade efter den där jäkla adressen, Heliosgatan 3.
När jag kom hem väntade jag på att mamma skulle göra sig i ordning för att sedan åka till Centrum och handla,hyra film, och gå till min gammelmosters loppis som hon hade i sitt f.d ålderdomshem. Eftersom hon har flyttat till ett annat ålderdomshem som är mindre, så var hon tvungen att bli av med massa onödiga saker.
Det kom faktiskt lite folk, haha, det var en tant som åkte runt där i sin lilla rullstol och kikade på sakerna. Det såg ut som om hon hade en sån där grejj som tuppar har under hakan, fattar ni vad jag menar? ;) Det såg lite kul ut faktiskt.
Iaf så åkte vi sen till Time för att hyra 3 filmer. Vi hyrde tillslut:
- Gerorgia Rule Lindsay Lohan, Felicity Huffman & Jane Fonda
- Solstorm Izabella Scorupco & Mikael Persbrandt
- Man about town Ben Affleck & Rebecca Romijn
Jag har inga planer imorgon, nån som vill göra nåt i det här skit vädret?? Det spöregnar här i tyresö..


                                                                                                                                                                     8 dagar kvar...


FOTBOLLS EM

Sverige - Spanien
Kl: 17:50 på Tv4, 14/6 
Hur tror ni matchen slutar? Skriv vad du tippar på :)


Min gissning: 2-1 till Spanien

JESSICA ALBA = MAMMA

I helgen födde Jessica Alba äntligen en liten dotter, Honor, på Cedars Sinai Medical Center i Los Angeles.
Dottern kommer säkert att vara jättesööt, som Alba själv!


VART FAN ÄR SOLEN?

FREDAG DEN TRETTONDE   13/6

Det känns som om jag kommer sitta inne hela sommarlovet och tråka..
Idag har jag absolut ingenting å göra, seriöst. Skulle vara med Malin, men hon ska med sin syrra till stan och sen kmr hon till mig typ..men det är typ i eftermiddag och vafan ska jag göra nu??
Sara ska också till stan med sin syrra. Jessica vet inte om hon hinner åka dit, för hon ska typ ha match vid 5.
Sofie är på sitt land, kommer hem idag förästen :)

Jag hatar det här när man inte har nånting å göra. SOLEN måste komma snart, annars får jag ett utbrott.
Om 9 dagar åker jag, ska bli jävligt skönt även om inte Danmark är så himla kul. Jag vill bara härifrån, behöver komma ifrån mitt hus, tyresö, stockholm, sverige! Ska också bli jävligt skönt när Sara följer med till landet.
Nu ska jag sluta klaga, det är ju förihelvete sommarlov! Ska försöka tänka positivt.

Puss!

DATOR RESELADDARE

Äntligen har jag hittat en dator reseladdare & har dessutom beställt den från www.kjell.se
Så nu kan jag och min brorsa kolla på film på vägen till danmark, gryymisch.
Är så irriterad på H&M sidan just nu. När jag nyss skulle beställa en bikini på rea, så drar den inte av rabatten vid betalningen.. så nu skickade jag ett mail till kundservice, väntar på svar & sen kan jag köpa min älskade bikini ^^
Vad har jag gjort idag? hmm.. ingenting, bara kollat på Vänner. Jag skulle ju vara med malin, men sen kom vi inte på nåt å göra, och tiden bara rann iväg, så då bestämde vi oss för att göra nånting imorn istället i tid.
Kan inte vädret bli bättre? allt blir så lättare då..
På lördag ska jag och sara på nån Adidas utförsäljning i Hammarby Sjöstad.
Sitter här i min säng och chattar med Sara. Diskuterar vilka reklamer vi är rädda för, haha.
Jag är speciellt rädd för Parlino reklamen. Jag fattar inte vad den har för mening. Den skrämmer bara massa småbarn som sitter å kollar på tv. När den där tjejen skriker inne i bastun, man tror att hon ska bli mördad eller nånting..

Aja, ska nog kolla vidare på Vänner nu :)
Good night everybody!



LÅT FÖRSLAG?

Godmorgon allihopa! 12/6
Här sitter jag vid köksbordet & lyssnar på Ola - Baby I´m yours, har nyss ätit frukost.
Jag ska somsagt vara med malin idag, men vi har inte kommit fram till vad vi ska hitta på.
Det är bättre väder än igår iaf, tur de. Det regnar inte plus att man ser blått , heh.
Ska göra en egen CD skiva, men jag vet inte vad jag ska ha för låtar på den, några förslag?
Lite Ola & Jesse Mccartney låtar kanske, och chris brown. Måste fundera vidare på det.
Igår gick jag å la mig typ halv 3 (laddade ner Vänner säsong 5, så jag satt å kollade på det ganska länge, så himla kul).
Och idag på morgonen vid 8 - tiden vaknar jag av att hundarna ylar & skäller i köket, så jävla jobbigt! dom gör alltid så när dom tror att ingen är hemma.. jag blev typ gaalen och skrek: TYYYYST!! GÅ OCH LÄGG ER I KORGEN!
Då slutade dom , haha (a) sen somnade jag om (som jag inte trodde att jag skulle göra) och sen vaknade jag halv 12, satte på datan och fortsatte kolla på Vänner.

Trevlig dag på er
Puss!


MORGONDAGENS PLANER

Imorgon ska jag vara med mallan brallan (okej, var bara tvungen å skriva så, men hon heter faktiskt malin).
Vi vet inte vad vi ska hitta på, det enda vi vill är att komma utifrån våra hus! Någon som har nån idée?
Nu ska jag faktiskt ta en melonbit, tog ingen förut, istället hämtade jag nacho chirre.
juste, kollade på PCD, Cassandra åkte ut, det var bra för hon sjöng inge vidare hörrudu. Jag vill nog att Chrystina eller Nicole vinner. Nicole ser ut som Hilary duff märkte jag idag när dom blev stylade ;)
Aja, ska diskutera vidare om vad jag och MALIN ska göra imorgon.
Ps: Grattis till min blogg, den fyller 2 månader idag, hurra hurra hurra, haha :D

Puss!


Jag vet att ni blir suktade, mohaha

KLASSEN PÅ SKOLAVSLUTNINGEN

Här är min halva nördiga klass som sitter i vårat klassrum , haha :)


 
Fotograf: Emilia sjögren larsson , hehe.


EN DAG PÅ STAN!

Tjatja! 11/6
Om exakt 11 dagar åker jag till Danmark, va ba tvungen å skriva det.
Idag åkte tillslut jag, sara & amanda in till stan, stureplan. Jag köpte en vit jätteskön tröja 50% rabatt :) och sen köpte jag leggins.
Efter ett tag på sture åkte vi till T-centralen och kikade lite på drottninggatan, och sen gick vi till Tacobar och delade på en nachotallrik! muuums...
Sen åkte vi typ hem till Amanda och kollade på en film, Sidney white, den va bra. Efter det var Sara tvungen att gå hem å äta så då följde jag med henne hem för jag orkade inte gå hem till mig själv, heh. Vi började å kolla på en film som Sara lånade av Amanda, kmr inte ihåg va den hette.
Vid halv 8 tiden kom mamma och hämtade mig, så jag slapp gå , slöö jag vet!
Nu sitter jag här och gör ingenting, ska kolla på en EM match Turkiet - Schweiz.
Imorgon har jag inga planer, nån som vill göra nåt??
en fråga till: har nån nåt bra filmtips? ska ladda ner lite filmer så jag kan kolla på film i bilen och i danmark ;)
Nu ska jag taen bit vattenmelon, goott!

Ha en trevligt kväll
Puss!


REGNIG DAG!

Godmorgon! 11:35 Ingen bra start på sommarlovet direkt, men det får man leva med! Jag chattar med Amanda & Sara och jag vill till stan, men dom har typ inga pengar, eller amanda har lite. Jag behöver t-shirtar, och tunikor. Och lite små saker som hårspännen, leggins, nylonstrumpbyxor (alla mina sånna går sönder hela tiden). Jag får se hur min dag blir ;) Puss!

GO SVERIGE!

Heja Sverige! 2-0 till Sweden
Första segern på länge ..
Jag, Sara, Emilia, Amanda, Sofie & Malin åkte och kollade på bio på sergel. När vi hade köpt biljetter till "Dumpad" vill Sofie och Malin se på en annan film , "The mist" och då bytte dom. Den filmen är det 15-års gräns på så dom skulle försöka komma in. hehe gissa om det gick bra? Svar: det gick åt helvete! hahah.
När de skulle gå in sa killen som tog emot biljetterna: Hej, hur gamla är ni?
- Sofie: Vi är fjort....
-Malin: femton. Vi är femton.
- Skriv era person nummer här så kan jag kolla upp det på min dator.
Sofie & Malin: Okej, vi är fjorton.
Hahah fy fan va jag garva när jag fick höra Malins lilla story :D
Så det blev ingen bio för dom idag, hehe, vi som sa på våran bio: Va kul om dom inte kommer in, haha, rätt hade vi iaf!
Efter bion drog vi till Medborgarplatsen och kollade lite där, och sen gick vi till slussen och åt på Mc donalds, och strosade vi runt lite överallt, som typ gamla stan o så.

Imorgon (om det blir fint väder) ska jag, amanda, emilia och sara kanske åka till alby och bada, burr, det blir årets första dopp för min del.
Byebye <3


SOMMARLOV!

Äntligen SOMMARLOV!! känns jävligt gött, haha.
Skolavslutningen var as tråkigt, höll på å somna.. skolan kör sjöng bara massa sommar sånger, och det var två stycken från sexan som buggade, hahaha, så jävla pinsamt!
I slutet fick vi våra betyg, fick 8 VG:n :) förra året fick jag 4 VG , så jag har höjt mig.
Nu ska jag snart gå ut med hundarna och sen ska jag åka in till stan för att se på bio, "Dumpad". Och ikväll är det ju Svergies första EM match mot grekland, den måste man ju kolla på. Jag missar Gossip girl , men det spelar jag in, eller ser på reprisen.

Hörs sen
Puss!

TV & JORDGUBBAR!

Sitter och kollar på fotbolls EM (like always) Holland - Italien , heja holland!
Och nu kom mamma med jordgubbar, muuums! perfekt tajming! Avundsjuka? hihi

byee <3

 gott va?

SOOL, LJUVA SOOL!

Heeeej!
Jag är fett glad , haha. Jag kollade på www.smhi.se och www.tv4.se/vadret och där det står att det ska bli sol imorn och icke regn, fan va najs om det blir som dom säger asså. Då kan vi alltså åka till djurgårn å chilla som vi hade tänkt från början.
Jag sitter här vid köksbordet med papi och bloggar lite, har ganska tråkigt. Satte på mig en tjocktröja för att dölja att jag har bränt mig för pappa, hahah, han blir typ fett sur om jag bränner mig för jag har jättekänslig hud... menmen, gjort är gjort!
hoppas det lägger sig tills imorn bara för jag ska ju ha min vita klänning på mig imorgon!
Min klädsel på skolavslutningen imorgon:
- Vitt eller svart långt linne
- Vit klänning ovanpå linnet (för den e typ genomskinlig)
- Svarta klackskor

Idag har vi ju vart i alby, det var skönt å bara va där. Amanda, Emilia, Jessica & Sara badade, jag orkade inte, hehe , men jag ska nog göra det snart :)
Juste, det brinner långt inne i skogen i Alby. Det kom massa brannkårer & helikoptrar, dom höll på jättelänge med att försöka släcka branden, vet inte ens om dom e klara än.. Man får väl hoppas. Det är så himla torrt i marken, Sverige behöver regn!!
Ha det bra imorgon (de som har avslutning & de andra också förstås)
Puss!

Igår gjorde jag en liten bild på mig och sofie :) hihi



HÄRLIGT VÄDER!

haha, nu skriver jag att det är härligt väder, när jag i förra inlägget skrev att det var skit väder.
Det klarnade upp vid 2-tiden och då var det nästan försent å palla sig ner till raksta, så då fick det bli en hemmadag på baksidan en stund.
Jag har fått ett streck på låret från mina mjukisshorts, yeey haha. asså jag får aldrig streck på benen så jag e lite glad faktiskt.
Just nu sitter jag och kollar på fotbolls EM med min familj, Polen - Tyskland. Jag tippar på att Tyskland vinner med 3-1 (bara en vild gissning). Vad tror ni?
Äntligen funkar bloggen, det har vart problem med den typ hela dagen, vet inte vad som händer..
Imorgon ska klassen till alby (sista dagen innan skolavslutningen!!!!!!) . Vi får göra vad vi vill där, som typ: bada, "lekar" hehe, som typ fotboll, volleyboll m.m. Eller bara softa & schteeka helt enkelt! Det får det nog bli för min del, men jag måste smörja in mig med solskyddsfaktor, den får följa med i min lilla väska :)
jaa du, vad händer om jag inte smörjer in mig? Svar: Jag kommer bli bränd och se ut som en kräfta på avslutningen som jag gjorde förra året, fy fan det var hemskt! Jag kunde inte ens vistas i solen, usch.
Och så ska det ju inte bli det här året hoppas jag, jag döööör om det blir så. Jag har en vit klänning det här året så då syns det extra mkt att jag har bränt mig (jag hade vit klänning förra året också).
Neej, nu ska jagm sluta bloggandet för idag & chatta vidare med Sofie. Hon är typ helt galen i sin lilla Billy, HAHAHA! :D

ha en bra kväll
Puss!

SKIT VÄDER!

13:06
Sitter i min säng och kollar på Mtv video music awards & har tråkigt.
Jag vill ju ha sol och jättefint väder idag ju.. det var ju tänkt att vi skulle åkt till raksta och bada & sola, men det är så himla molnigt så då är det inge kul. Det är varmt, men molnigt.
Fan om det inte blir bättre väder imorgon , då ska vi ju vara ute hela dagen! Hoppas hoppas hoppas
Får väl sitta inne hela dagen idag, buhu, eller sitta på baksidan och göra... ? ingenting.
Jonny depp vann nåt komiskt pris i Mtv awards, tyckte inte han skulle vinna det priset. Adam sandler eller nån skulle ha vunnit det :) Jonny erkände själv att han egentligen inte är en rolig person, han va jättetråkig när han skulle tacka för priset.. hehe

nu skriver jag bara massa skit för jag har tråkigt (a) men vi hörs kanske senare
Puss!


EM & BAD NEWS

Hallå! 6/7
Fotbolls EM har börjat! Idag spelade Tjeckien - schweiz (1-0) & Portugal - Turkiet (2-0) !
På onsdag spelar Sverige sin första match mot Grekland, hoppas dom går vidare i sin grupp, fett tråkigt annars..

En dålig nyhet:
Det ska regna på tisdag, på skolavslutningen!!!! Faan asså, då kan vi inte åka till djurgårn enligt våra planer. Då får man väl sitta hemma och titta ut genom fönsret och se gud pissa! skit också..
Hela nästa vecka ska blli en kallare vecka (förutom måndag, som tur är för då ska klassen till alby och softa).
Ingen bra start på sommarlovet. aja, det kommer nog bli bättre senare :)

Puss!

DJURGÅRN

Idag har jag & sofie vart på stan somsagt. Först var vi vid medborgarplatsen och kollade lite. Sofie hittade ett mörkblått ganska långt linne till skolavslutningen och jag hittade ett somrigt linne i lite olika färger.
Sen tog vi färjan till djurgårn. Den stannar ju där vid grönan så vi gick därifrån vid vattnet och letade efter mat, så jävla hungriga! men det fanns typ bara korvmojjar, hehe, eller så fanns det dyra resturanger. Vi gick & gick , så kom vi fram till kajen, där båtarna tuffar in. Där satt vi ett bra tag och solade och bara njöt :)
Sen fick vi syn på ett mat ställe så vi sprang dit och de hade bagetter (hur det nu stavas) så vi köpte varsinn och satte oss vid vattnet. När vi kollade på andra sidan djurgårn så ser vi grönan. Asså jag skojjar inte om vi gick 1 mil , fy fan va långt det var asså! vi var helt slut! Sen skulle vi gå och leta efter nån t-bana & då såg vi slussen men det var skit långt så då försökte vi hitta t-centralen. Efter en stund hittade vi det, vi gick lite vilse i början men kom rätt senare (a)
Det var en härlig dag & vi fick massor av motion, haha. Det gör vi nog om igen i sommar hoppas jag ;)


EN SOMMARDAG PÅ DJURGÅRN

Godmorgon! 6/7  10:15
Idag ska det bli en sköön dag.
Jag och sofie ska åka in till medborgarplatsen vid 12 snåret för att kika på avslutningskläder till henne.
Sen ska vi åka båt till djurgårn för att mysa där vid vattnet med en glass i handen, haha.
Och då kan vi ju passa på å leta en plats där vi också kan vara efter skolavslutningen på tisdag!
jaa du.. där ska vi spendera hela dagen troligtvis. Vad ska ni göra??

Puss!

ÄNDRADE PLANER

Tja! 6/7
Bloggen krånglade igår, så jag kunde inte skriva nåt på Sveriges nationaldag, hah.
Det blev ändrade planer igår. Vi skulle ju egentligen åka till ett badställe i raksta, men det blev inte så p.g.a 2 skäl.
1. Sofie loggade aldrig in på msn (höhö) så jag kunde inte snacka med henne och planera resten.
2. Det är jättelångt dit. Det tar liksom 20 min med bil och ingen kunde skjutsa, och jag vägrar cykla, hehe.

Så det blev ingenting av de planerna, men imorgon (söndag) ska vi åka dit & då får vi förmodligen skjuts!
Jag följde med pappa och mamma in till kungsan för att käka lite food, och sen skulle vi se på en stor segelbåt som man kunde gå ombord på , men det gjorde inte vi för vi kom typ försent.
Det kändes som vi hade gått typ flera mil! så jävla jobbigt med så mycket folk + den heta värmen.
Och när vi kom fram till slussens t-bana så ba: äntligen hem! men då ska pappa gå där vid medborgarplatsen, jag höll på å dööö. Men sen gick vi in på en resturang och där var det svalare, pjuu.
När vi satt där inne så såg jag Danny igen :O :D asså seriöst, vi är som två magneter som dras till varann, haha. Nu har jag sett han 2 gånger, vilken slump!
Sen gick vi till Medborgarplatsens t-bana och äntligen fick jag åka hem..

Ha en bra dag
Puss!

HÄRLIG SOMMARDAG IMORGON!

Imorgon ska jag, sofie & sara åka till det där badstället jag snackade om i förra inlägget, ska bli mysigt!
Det ska bli jättevarmt imorgon också, så då kanske man tar sommarens första dopp, hehe, lite kallt..
Efter skolavslutningen ska jag & nåra vänner förmodligen åka till djurgårn och spendera en härlig dag där. Sitta vid vattnet, smaska på en glass , soooola!
Juste! den 5 juli drar jag & sara till mitt land med mi familia, ska bli kul. Min brorsa ska inte följa med så då fick jag ta med en kompis ;)

Sommaren planer (har inte så många inplanerade planer)
- 22 juni åker jag till Danmark i 12 dagar
- 4 juli kommer jag hem från Danmark
- 5 juli drar jag och sara till mitt land!
- 8 augusti fyller jag år, hoppas att det händer nåt kul
- Resten av sommaren ska jag bara njuta av det härliga vädret, sola, käka glass, bada, umgås med vänner

Ska kolla vidare på tv nu
Puss!


SKOLAVSLUTNING!

hejsan! 5/6
Idag hade vi halvdag så jag, sara & sofie drog till stan en stund direkt efter skolan och kikade på avslutningkläder till mig och sofie.
Jag hittade en vit klänning på sture från Tessie, 399:-   :D  äntligen har jag det avklarat! Jag måste köpa ett vitt långt linne som jag har under för den är typ lite genomskinlig.
I stan åt vi på Max ( mycket godare hamburgare än äckliga Mcdonalds, hehe). Och där satt "idol-daniel" och "famefactory karl martindahl" , trevligt trevligt :P
Vi gick in på NK och kollade vidare på kläder till sofie, men hittade inget :/ så hon får väl gå naked , hehe, nejmen hon ska nog kika vidare i helgen eller nåt.
Nu vill sofie & sara att jag ska följa med dom till nån badplats mittemot alby, men det pallar inte jag.
Jag somnade på baksidan en timme, fett skönt det var!
Ps: Jag fick VG i engelska i slutbetygen för den här terminen :) congrat to mooi

Ska chatta vidare, hörs
Puss!


SHOPPING

Jag måste köpa nån svart tröja till skolavslutningen, någon som vet nån fin? Sara & jag ska shoppa i veckan eller i helgen.. Ska nog beställa en bikini och ett par blå ballerina skor från H&M också, hoppas jag har pengar till det! annars får jag väl köpa det nästa månad eller nåt. Det var allt för idag, hehe, hörs kanske imorn! puss

image150


STADSVANDRING I VÄSTRA SÖDERMALM

hejhej! 3/6
Gick upp kvart över 8 för att duscha & göra mig i ordning , för att sedan tagga till tyresö gymnasium hållplats där vi skulle samlas och sedan åka till Hornstull.
Sara var sjuk idag , "sjuk" eller sjuk?? (det kan bara du svara på sara , hehe)
Det var fiint väder, lite blåsigt men det är kanske för att vi gick nära vattnet o så..
Vi fick en karta och ett frågepapper. På kartan var ca 30 punkter utsatta och dit skulle vi för att kunna besvara alla frågor. Det var ganska långtråkigt, men men, roligare än en vanlig skoldag ialla fall.
Ungefär vid halv 1 hittade vi en liten kiosk där man kunde köpa bl.a pannkakor med sylt & glass och det tog jag och emilia direkt , haha :D
Jag var hemma ungefär vid 3 och sen blev jag plötsligt skit trött, höll på å somna i soffan, men sen var jag tvungen att gå ut med hundarna så där sprack min tupplur ^^
Imorgon är det den sista vanliga skoldagen!!!! yees
Juste! jag har fått mina shorts från usa :) om jag ska vara ärlig så var dom finare på bilden än i verkligheten, men dom var fina ändå. Storleken var fel, heh, mycket stora i midjan :P men jag får väl försöka krympa dom i tvätten eller nått.
Idag ere gossipgirl och desperate housewives ;)
Ska gå, ciao <3

Mobilbloggar

Jag mobilbloggar, hehe. Sitter här i bilen och är på väg till centrum för att köpa nylonstrumpbyxor. Är ganska irriterande på mig själv för att vi åkte förbi centrum förut och så glömde jag att vi skulle dit... Så vi fick åka tillbaka, suck.
Aja, ska gå in i konsum nu, Bye<3

Senare: 22:31 Nu har jag fått mina nylonstrumpbyxor, haha(stolt). Tidigare på dagen vid 7 åkte vi till Lindalen för att checka in ett hus, det var fint, det var jättestor altan :) SOLA hehe.
Vi får se hur det blir med huset, det beror på hur mycket priset höjs.
Har ingenting för mig just nu, men imorn så ska vi typ stadsvandra i västra södermalm. Man får en karta , sen så finns det olika frågor på olika platser som man ska besvara, tur att det är fint väder, annars skulle det vara tråkigaste dagen ever ^^
Nu orkar jag inte skriva mer, men hörs kanske imorn

Puss!

GRÖNA LUND!

hejhej <3 1/6
idag har jag, emilia, malin & amanda vart på gröna lund, det var skit kul :)
Just nu är jag lite yr efter alla åk i popexpressen, hehe. Jag och emilia åkte fritt fall tilt typ 5 ggr ^^ Hade totalt glömt bort hur kul den är asså!
Senare på dagen var det typ jättelite kö till bergodalbanan så vi åkte den om och om igen..
På vägen till grönan såg vi Danny och hans flickvän :D haha , och inne på grönan såg vi han med blont långt hår från the poodles (eller hur det nu stavas), talang 2008 finalisten (den lilla tjejen som sjöng sååå bra) & han som trollade från talang 2008 (han som träffade sin flickvän på scenen) ;)
Grönan stängde 8 idag så då vare bara å dra sig hemmåt.

Imorgon är det skola som vanligt, men det är bara 2 riktiga skoldagar kvar, :)
Aja, ska göra nåt annat nu
Puss!

Andra Avenyn!

Läste nyss på http://www.svt.se/ att Andra Avenyn inte börjar förens 21 september, fan va lång väntan! :(
Det var ju så bra sista avsnittet så man vill ju se fortsättningen nu..jaja, man får väl vänta då!


RSS 2.0