Stan + solarium

tja! 31/5
om 15 min är det 1 juli, hehe. då är det bara 10 dagar kvar till skolavslutningen!!
Asså fan om inte mina shorts kommer tills dess, annars får jag springa fort till stan och köpa det första bästa., för det är tråkigt om man har på sig kläder som man redan har haft, eller jag vill ialla fall ha ett plagg som är nytt.
Idag har jag & sofie vart på stan, sofie skulle färga utväxten och klippa sig. Fett lång tid det tog, hah :P
Dom fattade typ inte vad sofie menade när hon sa att hon ville färga utväxten, men tillslut sa det klick i deras tröga hjärnor.
Senare på vägen hem så solade vi solarium (a) Jag råkade stoppa i pengar i "stå-solarium", och det vågar inte jag testa , haha, så sofie fick stå där en stund och sen kom hon till mitt solarium, så vi låg två stycken i ETT solarium ;D det gick så bra så, lite trångt kanske.
Imorgon vid 11:15 tiden så ska vi få skjuts av malins pappa till grönan! vi ska hämta upp emilia vid gullmars eftersom hon bor i årstadal.
Det ska bli fett kul, längtar! Jag är typ inte röd längre, hehe, naajs. Jag är inte lika vit som jag var förut (yes) , men en nackdel finns, jag har börjat fjälla på näsan :O hatar att fjälla! aja..

Jag ska nog gå och lägga mig snart , ska upp vid halv 10 imorn, måste duscha ;)
Sov gott
Puss!

Rolig video

Ola visar sin lägenhet, hehe, den e lite kul faktiskt. Hans mest använda uttryck är typ "grymt" & "sjukt" ^^ :P
det känns som om jag bara skriver om ola och lägger ut bilder på han, men man blir ju sådär när man har sett honom , haha.  Har typ suttit och kollat på "ola videor" på youtube jättelänge , hah, han har så skön humor.

Hare bra
Puss!


RIHANNA + OLA & ZAC EFRON + OLA

Hittade två bilder på olas hemsida (www.ola.cd) rihanna + ola & zac efron + ola , lite ballt ;)

image148

image149hehe den här bilden är klippt såg jag förens nu ;)

Åh så söta!

Hej!
Malin tog kort på Sara & Ola tillsammans, såå sööta asso :D
Vi gissade på att Ola skulle ha en vit skjorta med typ svarta byxor, men han hade jeans och en randig fred perry pikétröja faktiskt ;)
Jag tog typ tusen kort ^^ hehe, men dem blev inte så bra för han rörde på sig hela tiden ju.
Åhh, asså jag och sara stod i kanten på scenen typ längst fram och han rörde allas händer förutom dom som stod där vi stog typ, fett taskigt!
Ola var bra, han sjöng: Nathalie, Love in stereo & Feel good.
Jag äälskaar hans dialekt, så himla sköön! ;)

image147

FEMTIONDE INLÄGGET!

Tjoo! 29/5

hehe, har kommit halvvägs till 100 inlägg i min blogg, har snart haft bloggen i 2 månader ^^
vid 7 ska jag och några vänner dra till crazy night i tyresö centrum, där rongedahl & ola svensson kommer att stå på scen, som jag tidigare har nämnt.
Hoppas jag hittar några snygga jeans eller nån snygg tröja på rea :)
Mina shorts som jag har beställt från usa har lämnat los angeles och hela amerika :D hoppas dom kommer innan skolavslutningen, måste hitta ett svart linne eller nåt liknande till shortsen.
Nån som har beställt från forever21 och vet ungefär hur lång tid det tar för varan att komma till sverige??

Vi hade en svenska skrivning idag om litteratur. Det var skit stressigt! Jag hade typ bara skrivit om 3/6 författare när det bara var 20 min kvar :O texten blev jätte slarvig i slutet...
Min bränna från igår är fortfarande kvar :/ många i klassen såg ut som kräftor, hehe. , jag var inte ensam om det iaf (a)
Nu har jag sminkat mig för jag vill ju inte se ut som en kräfta i centrum bland massor av folk, så nu syns det inte lika mkt, men det gör ondare när jag rynkar på panna, och det svider som fan i nacken. blää..får väl stå ut ett tag till! Hoppas det går över tills på söndag eftersom vi ska dra till grönan då :) Det ska bli varmt hela helgen.


Solbränd..

Hejhej! 28/5
Idag har vi vart på IP somsagt, våran klass kom 2:a på staffeten av alla 9:or och 8:or , yeey
typ en halvtimme efter jag kom hem så märker jag att det bränner i ansiktet, då när jag kollar mig i spegel är jag alldeles knallröd, hehe, snyggt! hoppas det har lagt sig tills imorn.
Nu är det typ bestämt, vi ska till grönan på söndag. Det ska bli jättefint väder , det ska bli kul!

Såg nyss pussycatdolls, det var bra.
Jag är helt slut efter IP dagen så nu ska mami göra inbakade flätor på mig och sen ska jag nog gå och lägga mig.

Hörs nångång
Puss!

4 vanliga skoldagar kvar!

Tja! 27/5
Det gick tydligen bra för mig idag på engelska diskussionen, fick VG :)
Bara 4 vanliga skoldagar kvar :O imorn har vi fridrotsdag på IP,  tors&fre vanliga dagar. Mån vanlig dag, tis statsvandring (?) hehe, ons vanlig dag, tors halvdag (vi ska bara städa, slutar efter lunch) , fredag = sveriges nationaldag (lediga alltså). Fett najs, har aldrig vart såhär skoltrött och gud vad jag längtar till sommarlovet!
Jag har äntligen beställt ett par shorts från www.forever21.com , men dom kommer nog inte komma fram till sverige innan skolavslutningen :( måste köpa nya kläder till skolavslutningen!
När jag kom hem från skolan idag åkte jag och pappa till centrum för att köpa mjukisbyxor + matsäck till fridrottsdagen imorgon.
Sen när jag kom hem gick jag nästan direkt till skolan för att vi hade en venissage om det vi gjort på kärleks-veckan, skit tråkigt och onödigt.
Sitter här och kollar på Gossip girl, sen är det DH också! Ska nog gå nu
Bye <3


Crazy night

Ciao! 26/5
Klockan är 23:06 & jag sitter här och kollar på film samtidigt som jag chattar med sofie för hon kollar också på filmen (a)
Den är sådär.. hemsk , sorgligt . Fimen heter: "What ' s love got to do with it" på kanal 9.
Imorgon har vi engelska diskussion. Jag får se hur det går för min del, tkr det är rätt så svårt å snacka engelska , kmr inte komma på direkt vad jag ska säga :P
På torsdag är det Crazy night i centrum, de säljer några varor billigare. Ola svensson och Rongedahl kommer dit ^^ ska kolla på dom.

Jag ska nog gå å lägga mig nu, ska upp halv 8 imorn, suck!
Puss, god natt!


Oouuppss!

Tja! 25/5
Ojojoj, det var länge sen jag skrev, sista gången var i tisdags! Men jag har inte haft tid och inte haft viljan, var tvungen å göra lite skolarbete o så.
På tisdag har vi en skrivning i svenskan om litteratur, man ska skriva mind-maps om 5 st författare. Har bara skrivit om Bellman , så jag får väl plugga ganska mkt imorn.
Betygen sätts den här veckan, undra vad man får..
I fredags åkte jag, sofie, sara och amanda in till stan för att shoppa lite, fast det blev inte så mkt shopping för mig, köpte hårspray, deo, och mjukisshorts.
Det blev lite strul med sofie och hennes pengar. Hon fick pengar av sin pappa för att köpa ett busskort, sen insåg hon att hon hade köpt kläder för allt, hehe. Så hon var tvungen å lämna tillbaka underkläder på H&M, och då la dom in pengarna på sofies kort. Och det vi inte visste var att pengarna inte skulle komma förens på måndag eller tisdag så det blev lite panik där, men så fick alla lägga till lite så sofie skulle ha råd med busskortet, så nu är hon skyldig mig 100 spänn . Sen blev hon typ jättestolt att hon äntligen fick sitt älskade busskort , haha :D
Igår gjorde jag inte så mkt, satt ute på baksidan i det sköna vädret på dagen och sen på kvällen kollade jag och min familj på eurovision songcontest, jäklar va dåligt det gick för sverige, 18:e plats buhu..
Alla länder röstar ju bara på sina grannländer , så om man inte har så många grannländer så är det väldigt svårt å vinna, tkr det är helt fel att man gör så, menmen..
Det som var roligt med programmet var att Björn gustavsson läste upp hur sverige hade röstat. Han var förstås komisk , men det fattade ju inte europa folket så det blev en lite konstig stämmning :P iaf hur jag uppfattade det.

Idag har jag också suttit på baksidan i solen och senare på eftermiddagen städade jag faktiskt mitt rum, duktigt av mej!
aja, nu börjar parlamentet och sen ska jag kolla på en film.
Hörs kanske imorn
Puss!

Björn gustavsson

GOSSIP GIRL, SÄSONGSPREMIÄR!

Hejhej! 20/5
Gud vad tiden går snabbt, snart är det fan sommarlov! asså seriöst, det är typ bara 13 skoldagar kvar :) Tiden bara rinner iväg...
Klockan är 19:34 och jag väntar på att gossipgirl ska börja klockan 20:00. Det programmet är så bra!
Ikväll blir det en riktig tv-kväll : Gossipgirl + Desperate housewives + andra avenyn, ska bil roligt.
Tur att man inte har några läxor ^^ eller joo ifs, vi har ju läxa tills på fredag men det gör jag imorn eller nåt, vi ska skriva en berättelse / novell om kärlek. Det är skit svårt att komma på vad man ska skriva om.. Har iaf skrivit klart min kärleks dikt, men den kommer jag inte dela med mig till er, hihi.

För en stund sen hade jag verkligen inte nånting att göra så jag började rita nått och sen visade sig det att det liknande Jesus, not! nejmen, jag försökte iaf, haha (a)

Sara, säger:
  va gör du då??
denice, säger:
jag ritar jesus :P hahahah nejmen, jag har nyss ätit
Sara, säger:
haha ok ;) 
denice, säger:
fast jag ritade av jesus förut  (a)
Sara, säger:
menaru jesus kristus eller jesus, jessica?? :P
denice, säger:
jesus kristus :P haha

Puss!

image145

KÄRLEK

Ciao! 19/5
Jag vill bara beställa massa grejjer på nätet , men jag glömmer alltid bort! Jag vill köpa: 2 t-shirt + bikini + shorts + klänning..
Idag har jag vart i skolan och vi har dikstuerat olika frågor inom kärlek och relationer. Och så kollade vi på två filmer. En film var från mtv, det var ganska roligt ;)
Vi ska göra en engelsk dikt & en berättelse om kärlek o så, tills på fredag, orkar verkligen inte.. :/

Efter skolan gick jag och sara hem till mig och jag bytte om och åt lite, sen gick vi hem till sara och då skulle hon göra samma sak. Sen gick vi till alby och startade vår lilla joggingtur. Först sprang vi 1,8 km och sen 1 km till.

Nu sitter jag framför tv (ovanligt va?) och kollar på ett andra avenyn avsnitt som jag redan har sett, men det var faktiskt bra.

Ska gå, Puss!

Fin billig top från H&M. endast 49,50 :-
image144


YES!

God kväll! 18/5
Yes! Rysk seger idag i finalen mot kanada.
Kanada trodde väl att matchen redan var avgjord när de ledde med 4-2, men det var det inte.
Sen i 3 perioden kom ryssland ikapp och plötsligt stod det 4-4 på resultattavlan.
Det blev tilläggs tid i matchen och de som gjorde första målet fick gå hem med guld medaljer runt halsen & första målet gjorde ryssland.
Kanada chockades nog rejält skulle jag tro, haha:)
Ryssland blev såklart överlyckliga och är nu mer världsmästare i ishockey!
Asså ni kanske tror att jag är värsta hockey nörden, men det är jag vanligtvis inte.
Jag gillar bara att kolla på VM i ishockey och fotboll ;) och EM kanske...

Imorgon är det temavecka som jag har nämnt ett antal ggr menmen, det blir nog en lugn vecka hoppas jag.
Jag och sara ska ut å springa 2 km imorn faktiskt. Jag kläckte en idée att vi kunde börja springa typ 2 grr i veckan.
Sen jag slutade på fotbollen så har jag typ bara suttit hemma och tråkat, jag blir så himla rastlös, men nu ska det bannemej ändras!

Skriver mer imorgon, ska sussa nu, god natt!

Sommarkrysset

Hej nattugglor! haha 17/5
Man blir ju bara frustrerad bara man tänker på hur dåliga Tre kronor var idag i matchen mot finland och de fajtade om brons medaljen.
Slutresultatet blev 0-4 ..

Innan matchen satt jag å glodde på en agentfilm på kanal 5 som heter "Agent Cody Banks" . Den var faktiskt bra ;)
och efter det så kikade jag en stund på Sommarkrysset , Ola svensson & Jason Mraz var b.la där. Jag gillar Jason Mraz låt : I'm yours, den e skön å lyssna på.
Olas låt var också bra tkr jag. Många fjortis tjejer var där , såklart, och stog framför scenen och hoppade som galningar ^^

Jag börjar bli friskare nu känner jag :)
Imorgon är det Gossip girl maraton på 5:an , ska kanske titta på det, men de kanske är lite tråkigt för man har ju redan sett dom å så, men om jag har tråkigt så sätter jag nog mig ner i soffan och glor på det.
Fortsättningen på Gossip girl börjar på tisdag kl: 20:00 och därefter är det Desperate housewives kl: 21:00, yeey, det blir en riktig tv-kväll.
Och på onsdag börjar ju PCD också så det blir kul .

Ps: Idag ere norges nationaldag, :P 17 maj!

Aja, ska nu avsluta bloggandet för idag, men vi hörs förmodligen imorgon
Puss, godnatt!

Jason Mraz - I'm yours

Dagens..

Dagens humör: Deppig
Dagens frisyr: Slarvig knut
Dagens klädsel: Mjukiskläder
Dagens händelse: nada.. 
Dagens planer: sova
Dagens saknad: saknar alla :)
Dagens finaste: all of you
Dagens måste: sova, hihi
Dagens mat: Fläskfilé med ris
Dagens köp: har inte varit utanför huset idag ^^
Dagens sjuka: Lätt förkylning


Pussycat dolls

heeej! 17/5
klockan är 16:14 . Jag sitter här i min säng och kollar på pussycat dolls samtidigt som jag provar på sura bilar. Dom e faktiskt riktigt goda, nån som håller med mig?
Ahlgrens bilar = Sverige mest köpta bil :)
                                                                                                         
Har suttit här klistrad framför tv:n sen halv två, hah, har nada å göra och jag kan inte hitta på nåt med nån kompis heller p.g.a lätt förkylning, så den här helgen kommer bli sämst!

Programmet "pussycat dolls" har ju säsongs premiär på onsdag! Dom ska typ organisera en till pussycat dolls grupp som består av 3 tjejer, så det blir 3 tjejer som vinner..
Asia vann ju förra säsongen, jag tyckte att Melissa R skulle vinna, hon var mkt bättre, menmen..
Asia har ju hoppat av PCD.. fett onödigt att hon var med å tävlade :/



Aja, ska kolla vidare på pussycat dolls nu , skriver nog ett till inlägg sen ikväll ;)
Puss!


Enchiladas

Hej igen! 16/5
Det fick bli 2 inlägg idag p.g.a att jag verkligen inte har någonting å göra.. :/
Jag ska tydligen äta Enchiladas idag som jag aldrig har ätit förr, det låter gott, iaf på det sättet vi ska göra de på.
Typ: Små rullar av tacobröd, kyckling fyllning, och sen smält ost ovanpå, muuumms.. Någon som har ätit det?

Jag sitter här å kollar på videor på youtube & och jag ska lägga upp en video av: "The Miley and Mandy show".
Vissa är faktiskt ganska kul å kolla på när man har tråkigt :)
Det är så kul när Miley säger: "Soo folks, I got a little joke for yaa" :P

The Miley and Mandy show
 

Min tv-kväll:
20:00 - talang
21:30 - berg flyttar in
22:30 - 01:30 - Ishockey: Sverige - Kanada

Sen.. godnatt antagligen
Ps: Såg nyss Desperate Housewives reklamen & Gabby vill inte vara med Carlos nu när han är blind, fett dum...

Puss!

Stor rensning

hej! 16/5
Har vart sjuk i typ två dagar nu, suck.. Har skit ont i bihålorna.
Jag sov över hos jessica inatt , hos hennes pappa, och då kändes det som om jag var ganska frisk, men sen på morgonen var jag sjuk på nytt igen..
Vi gjorde bildanalysen , men jag kan inte lämna in den.. eller min brorsa ska nog lämna den åt mig, annars får jag typ inte G i bild :/
Nästa vecka har vi tema-vecka och sen är det bara 2 skolveckor kvar, sen är det sommarlov! :)

Igår gjorde jag och mamma en stor rensning i mina garderober. I ett skåp fanns massor av saker som jag har gjort på dagis och i förskolan, det var kul å kolla på det ;)
Och så fick jag se lite kläder som jag hade när jag var liten.
vi gjorde iordning en låda med saker som jag ska spara och ta med mig när jag flyttar hemmifrån och ha det sen när jag blir vuxen. De e ju kul å spara lite gamla saker.
På dagis skrev min fröken ner en berättelse jag berättade till alla dagisbarn. Här är den:
Det var en gång en gumma som bodde i ett hus, det var en gubbe också, sen skulle dom gå ut, dom träffa på en sjö. Nu var dom så trötta att dom skulle gå hem, dom skulle titta i jackan om det fanns en nyckel, det fanns ingen nyckel för dom hade tappat den på vägen. Men var är nyckeln???????

Fett spännande berättelse, haha, NOT!  Jag var typ 5 år när jag berättade den.
Och i mina texter skrev jag jättemånga roliga stavfel som: dera = dära , smela = smälla , jelper = hjälper. :P

Jag kan inte följa med på bio idag med några kompisar :( vi skulle se "what happens in Vegas", och jag vill verkligen se den, menmen, det blir inget av det för min del.. får se den nån annan gång istället!

Ska gå
Puss!

image139

Uppfinning: kunskapsmedlet

Jag kom på värsta bra medlet man kan uppfinna.
Man uppfinner ett medel som gravida kvinnor ska dricka/äta för sitt barns bästa.
När man får i sig det magiska medlet bildas det som en liten skola i magen och det göra så att barnet får i sig all kunskap man behöver för att få G under hela skolans gång, bra va? haha
Då kan man ju allt från början och då är det bara att fokusera på VG-MVG nivå.
Om jag uppfinner detta medel kommer alla vilja ha det och jag kommer bli världs berömd :D hihi
Skriver mer sen.

Djurplågeri
Jag, amanda, emilia, sara och malin har bestämt oss för att släppa alla grisar och får fria, hah.
Asså dom är så jävla taskiga , seriöst!
När dom ska typ kastrera grisar så gör dom det utan bedövning och det gör ju skit ont på grisarna liksom...
Och fåren.. man har sett på nyheterna ett antal gånger när de skär av huden på rumpan på fåren och det ba rinner blod och fåren skriker skit högt.. tkr så jävla synd om djuren.
Om typ ett djur dör och det skrivs i media blir jag mer ledsen, än när en människa dör, haha, det låter lite knäptt men det e fan så.
Aja, vi ska iaf bryta oss in i grisarnas stior och släppa dom fria, eller så skaffar vi en liten gård, där dom kan vara och behandlas acceptabelt iaf!
Det låter som o.c. när summer och hennes klasskompis bryter sig in i ett rum där jättemånga kaniner bor i burar, och de befriar allihop, hah.

Denice på grillspett?

Halloj! 13/5
Lektioner vi har haft idag: NO - NO - IDROTT - SO - SPRÅK.
Vi skulle egentligen ha engelska istället för en NO lektion , men läraren var sjuk eller nåt så vi fick besvara några frågor om sexualkunskap istället. Det tog typ en kvart , sen körde vi lite hänga gubbe ^^
På idrotten kastade vi spjut och spelade badminton. Det var ganska kul tills jag spettade mig själv i magen, höhö.
Jag "lekte" lite med spjutet när vi skulle gå tillbaka till idrottshallen. Så hamnade spjutet i gräset och fastnade och jag hann inte flytta mig tills andra änden av spjutet var på väg in i min mage ^^ hihi. Osmart, i know, men allt gick så snabbt haha, jag hann inte uppfatta situationen förens det stack till i magen.
Okeej, jag vet att det låter lite överdrivet dramatiskt. Så ont gjorde det inte som det kanske verkar och spjutet gick ju inte direkt igenom mig. Men jag fick ett fult sår på magen iaf, och sen började det svida så jag kunde inte ha knäppta byxor i skolan :P tur att jag hade en ganska stor tröja som täckte gylfen.
Jag tyckte det var en ganska kul story , haha. Varning: Lek aldrig med ett spjut!

Sista lektionen hade vi spanska prov, suck. Fast jag, jessica, emilia och amanda hade varsinn *STOR* fusklapp i knät, haha, utan den = IG..
Vi fick tillbaka fysik provet idag, jag fick VG :) Och på So:n fick vi tillbaka prov + inlämningsuppgift. Jag fick G+ på båda.

Några efterlängtade kommande filmer:
1. Prom night
2. High school musical 3
3. 17 again
4. Picures this
5. Will (Rock on)

Jag fick min Frida tidning idag & jag hittade en fin t-shirt från Gina Tricot. Den är ljusblå och har ett stort vitt ankare på sig, 99:-
Har typ inga t-shirtar o sånt , så jag måste inhandla det.

Ha en bra kväll, glöm inte Desperate Housewives,  21:00 kanal5
Puss!

image136              
        Fin bild på Vanessa!                                 

Sommar hit

Tja igen! 12/5
Har varit på en husvisning igen, samma hus. Jag gillar huset mer nu än vad jag gjorde igår, p.g.a större tomt o.s.v.
Innan vi precis skulle äta kom en sommar hit från förra året på radio, nämligen Markoolio - Ingen sommar utan Reggae. Den e fan skön asso ;)
Tidigare idag har jag vart hos tandläkaren. Gubben skulle kolla om jag behövde tandställning och det behövde jag ej. Inte än iaf, men vi ska kolla igen senare när jag har vuxit lite mer. Jag vill verkligen inte ha mina tänder såhär hela livet :(
När vi ändå snackar om tänder så har jag en glad nyhet (enligt sofie). Hon har tappat en tand, haha, och hon är typ jätte glad ^^

Aja, snart börjar american idol, ska gå ner och kolla på det med mi familia.
Hörs troligen imorgon!
Puss!

19 skoldagar

Hejhej! 12/5
Grattis i efterskott till min blogg som fyllde 1 månad igår, hahah. :)
Igår var det skit varmt och i lördags också. Jag satt på min baksida under markisen hela dagen typ.
Jag kollade på Andra avenyn vid 9, det är fett bra ju.
Mami & jag var på husvisning igår i krusboda, buhu, men huset var större + att det var mkt större tomt. Huset var sådär.. hellre bor jag nog kvar här ;) har bott här i typ 12 år!

Det är bara 19skoldagar kvar till sommarlovet!! Och 5 dagar av dom har vi tema vecka. 1 dag har vi friidrotsdag och 1 dag har vi camp valley, så då blir det bara 12 skoldagar, yeey.
I skolan har vi inte gjort nånting idag typ. Vi kollade på nån skit dålig film som handlade om reklam och sen ritade vi lite och jag hjälpte malin och sara med deras byxor i syslöjden, sen var dagen slut.
Måste plugga till spanska provet som vi har imorgon .. :/ orkar inte
Imorgon är det Desperate Housewives, vill kolla på det nu! undra vad som händer.. Carlos dör iaf inte :)

Nån låt som ni vill att jag ska lägga upp??

Hare bra
Puss!

image135

Sverige - Ryssland

Tjaao! 10/5
Ojojoj, här är det bråk på ishockey planen, hah. Sverige - Ryssland.
Sverige leder faktiskt med 1-0, duktigt!
Douglas Murray fick en utvisning, inte för att jag vet vem det är, haha, men det var iaf han som började bråket, inte bra!
Aja, nu ska jag inte snacka hockey för jag vet ingenting om det (a)

Idag har det vart en skiiit härlig dag! Sov ungefär 12 timmar inatt, så jag var ganska pigg å glá när jag klev upp.
Jag följde med mamma och pappa till handelsträdgården och köpte lite blommor till våran mini-trädgård.
När vi kom hem så åt vi en tonfisksallad, skit gott! och sen började jag plantera :P
Sen rann tiden iväg, och det var dags för finalen i körslaget. Team Cans vann. Det var ganska bra, men jag tkr Team Brolle var bättre ikväll faktiskt ;)
Vi åt en väldigt sen middag. Halv 10 stod maten på bordet, höh. Vi åt grillad antrikå ( haha, vet att det inte stavas så, men men, ni fattar)  med vitlöks kroketter.

Jäklar, nu blir det bråk igen, haha, det här är ju kul! Nu fick en ryss utvisning, mohaha.
Aja, ska dra!
Pusshej <3

PS: älskar jesse mccartneys låtar, här är en av hans bättre som han har gjort ;)

Jesse McCartney - Leaving
 

Sova :D

Tja! 9/5
Bara 3 veckor kvar i skolan, sen sooommaarloov :D Av de 3 veckorna är 1 vecka en tema-vecka så då blir det ju bara 2 veckors skolarbete :)
Jag har inte bloggat på typ 3 dagar så jag skriver bara lite kort om varje dag, (inte för att jag har så mkt att skriva om för typ inget kul har hänt, menmen)
I onsdags hade vi syslöjd i skolan. haha asså sara syr fel hela tiden, så sista gången hon gjorde fel så sket hon i att det blev fel och gjorde sin egen lilla design, haha snyggt *host*.
Sen när sara skulle sy ihop alla delar på sin byxa blev det helt fel IGEN, haha, det såg ut som en luva som satt i baken ^^ man ska ha benen i byxan sara, inte huvet i byxan.

I torsdags hade vi No prov! asså shit va jag pluggade till det provet, absolut ingentiing fastnade i min tröga hjärna!
Men när provet väl pågick så gick det sådär ;) kmr iaf få G.
Jag och emajlia satt typ uppe klockan halv 1 och försökte få in nåt i hjärnan via msn, men det gick ju såklart inte när man va skit trött...

Idag (Fredag) skulle Storbritannien arbetet vara inlämnat.. asså gud vad jag har pluggat den här veckan känns det som. Min hjärna e alldels slut! tillslut fick jag och emma, vi jobbade tsm, ihop alla länder i storbritannien och städer till en text, så det känns skönt att det är över!!
Idag har vi också ett prov om Storbritannien. Det var ett simpelt kryssprov, man skulle bara ringa in rätt alternativ, men jag hade inte pluggat nått så typ några frågor kunde jag inte så bra, men jag gissade bara (a)

Asså jag tror det är nåt fel på min mage, seriöst! Den vill inte ha mat, den e aldrig hungrig längre..
Typ sen i måndags har jag känt att jag inte vill ha mat, när jag bara ser mat så vill jag bara gå därifrån.
Jag åt faktiskt en macka och ett stort glas hallon smoothie när jag kom hem från skolan, duktigt av mig!
Men innan det så hade jag liksom inte ätit sen igår klockan 4, det är riktigt onormalt :O
Jag är fortfarande aldrig hungrig, men i helgen ska vi äta massa god mat så då kanske jag får tillbaka min matlust, hoppas det iaf!

Nu blev det här inlägget väldigt tråkigt kanske för att jag inte lägger upp nån bild eller nån video , men shit the same, ni får klara er!
Hörs senare , får se när det blir, nu i helgen ska jag bara sova :D ska bli najs!

Puss!

Sofie med hennes islamiska bön, haha

Hejhej! 6/5
Idag var vi och simmade som jag tidigare har nämnt ett antal ggr, men vi simmade typ inte, vi lärde oss att rädda varandra med livbojar o så, det var tråkigt...fast hellre det en att simma skit långt.
Efter simningen åt vi i centrum, det blev pommes frites, haha vad annars?
Sen var vi tvungna att stressa lite grann för att hinna tillbaka till skolan i tid, men vi blev 20 min försenade.
På SO:n fick vi ett papper med lite uppgifter på som vi ska lösa och sedan läsa upp det muntligt i en liten grupp. Det är frågor om mellanöster o sådär, typ irak och dom där länderna.. tråkigt men ganska lätt!
Sofie läste i en islamisk bok, och där stog det en bön, så hon läste upp den, hahah, det lät så hiimla kul :D typ såhär: abaha abdula abaha mohammed .. haha , hittade bara på (a)
Jag ska börja skriva lite roligare rubriker & lägga upp videor så blir min blogg lite roligare iaf :)

Om 40 min börjar Desperate Housewives. Avsnittet verkar skit spännande! Det ska typ komma en tornado och det är nån som kommer att dö, undra vem..?

Sara tipsade mig om en låt alldeles nyss och den var faktiskt ganska bra ;) det är låten nedan:

Aly & AJ - Potential Breakup Song


28:e inlägget, 5 maj 2008

Halloj! 5/5
Idag har jag vart i skolan som vanligt, inget speciellt hände.
Vi ska simma imorn, och nu har jag en bikini, yeey. :)
Skulle raka benen alldeles nyss och jävla rakhyveln skar mej 3 ggr :O så nu får jag ha ett plåster på ett av såren :P, fast det ska jag ta bort imorgon.
Har inte så mycket att skriva om idag, men här kmr min första låt som jag lägger upp på min blogg nånsinn ( inte för att jag har haft min blogg så länge, snart en månad) men ändå, jag älskar låten! nån annan som gör det?? Har t.o.m. den som ringsignal (a) hihi

Chris Brown - forever

27:e inlägget, 4 maj 2008

God sen kväll ^^ 4/5
Klockan är 23:43 och jag är inte ens trött, men jag vet att jag måste gå å lägga mig snart för att orka gå upp till skolan imorn..
Har suttit uppe skit länge för att kunna skriva något till en musik uppgift, men nu orkar jag verkligen inte mer, finns ju fan ingen jävla fucking fakta om skiten!
Sara kom till mig förut idag typ vid 3 och vi skulle försöka skriva om musik uppgiften, men det blev typ inget gjort för vi kollade nästan bara på tv hela tiden.
Vi får väl göra klart resten imorgon på teori tiden, bara så att vi inte får IG :/
Innan sara kom åkte jag med pappa och hämtade mamma och moster vid centralen. Dom hade vart i västerås på nån tävling.
Senare på dagen skjutsade pappa mig på cykeln ner till centrum för jag skulle köpa en bikini och pappa skulle handla mat. Jag köpte en röd/rosa bikini på H&M, helt vanlig och fin ;)

Juste, imorn kommer vi förmodligen fortsätta med våra högtalare i skolan men nån har ju tagit min så jag kommer inte kunna göra nåt. Sånna saker händer ALLTID mig, vrf??? Och jag VÄGRAR göra en ny, seriöst, fett jobbigt!

www.saraliksom.blogg.se kan ni höra den orginella och bättre versionen av bleeding love som på radio sjungs av Leona Lewis, men det är faktiskt Jesse Mccartney som har gjort den först fick jag höra av sara idag ;)

Igår kväll: Igår mötte sara mig med en gammal cykel, hah, som hon sen skjutsade mig på. Jag ville åka hem till henne för dom har ju satt upp deras studsmatta, har inte hoppat på ÅR! :P men jag ville ju såklart vara med sara också, hihi <3
Jag hann hoppa ungefär 5 min tills det sa knak i min nacke. Innan "skadan" :
Sara: Kan du göra en bakåt kullebytta?
Jag: aa, tror det.
Sen testade jag och det var då nacken sa knak. Jag har fortfarande ont, dagen efter. Så det blev inget mer studsande för mig inte.
Istället gick vi in och satte oss vid datan en stund och sen vid 10 tiden gick sara med mig till ica backen där papi mötte mig med hundarna.
Det var den kvällen det ;)

Har inte så mycket mer att skriva om idag, men mer kommer imorgon!
God natt, puss!

  hallonröd bikini ;)

26:e inlägget, 3 maj 2008

Hejsan! 3/5
Asså gud vad alla ungar här på gården är irriterande! Det började med att typ 11-åringar kom till oss och frågade om dom fick gå ut med våra hundar, och då fick dom det. Och nu har det typ spridits sig över hela jäkla renlavsgången att man får gå ut med våra hundar typ ^^
OK, 11 åringar får gå ut med hundarna men inte mindre barn , dom kan liksom inte ta ansvar för dom.
Idag kom 3 stycken 6-åringar och jag sa att dom var för små, och dom ba: vi har faktiskt 2 stycken 9-åringar med oss. Jag ba: jaha.. så sa jag till pappa att han skulle säga att dom kunde dra, haha. Så dom drog (;
Sen typ 2 min efter kom det en kille med en trehjuling inrullande på vår tomt och öppnade dörren, haha, helt sjukt., han hade typ precis lärt sig att gå, nejmen, asså han var typ 3-4 år och frågade om han fick leka med hundarna ute, man ba: ähhh, okej? Icke sa nicke.
Nu har pappa låst grinden, så ingen kan komma in på vår tomt, mohahaha!
Iaf...
Idag har jag vart i stan med Emilia. Vi försökte hitta bikinisar men det fanns ju fan inga fina! vi ska nämligen bada med klassen nästa vecka på gympan.. Jag vet vilken jag vill ha, men då finns den bara i svart såklart, damp!
Så det blev ingen bikini för oss, men vi hittade jäkligt billiga underkläder minsann.
Vi köpte 2 bh:ar för 50 spänn & så fanns det matchande trosor , 2 st för 30 spänn, så då passade vi på att köpa lite.

Vi såg munspelsmannen på plattan och han var typ fett skum ( som vanligt) och han var skit full typ.
han gick emot oss som en sombie, båda armarna rakt ut i luften, så typ vinglade han fram imellan mig och emilia, haha, uschan buschan.
Sen var det värsta sjuka tanten, hahah, hon var helt knäpp i skallen.. hon typ skrek på ett annat språk eller så var det hennes påhittade språk ^^ så sprang hon efter en kille, hahha, såg så jävla kul ut. Och när vi såg det, så trodde vi ju att han hade snott nåt från tanten, men det var rättaresagt tanten som var helt konstig!

Vi åt lunch på tacobar i hötorgshallen (like always) och mumsade i oss en nacho tallrik tsm.
Sen gick vi till pressbyrån och köpte tuggumi. Asså vi blev helt flumm av dom, seriöst. Vi bara gick o gick och sen frågade vi oss själva vart fan vi var på väg nånstanns xD
Klockan rann iväg och vi bestämde oss för att åka hem. Emilia bor ju i Årstadal och jag i tyresö, så man fick inget sällskap hem ... :/
Gud vad jag ska sova ut inatt. Jag skulle egentligen göra det idag men det blev inte så för jag var tvungen å gå upp 11 och jag gick å la mig typ 2 så jag var fortfarande trött när jag vaknade.

Have a nice day!
Puss!




25:e inlägget, 2 maj 2008

tjaao! 2/5
Skiiit väder.. gud e typ ledsen :/ det bara regnar & regnar.
Igår var det somsagt jessicas födelsedag. Efter jag och jessica hade ätit drog vi till jessicas pappas lägenhet och kollade runt hur det såg ut, hade inte sett den än.
Vi satt och pratade lite vid köksbordet och vi kom fram till att vi kunde sova där för Jessicas pappa var inte hemma så då skulle vi få hela lägenheten för oss själva. Synd att jag inte var på så glatt humör bara, hah, var skit trött, annars kunde vi ju liksom bjudit in lite folk ^^
Jag gick med mina klackskor dit, fy fan va ont jag fick i fötterna, höll på å dö. Skorna är nya så jag måste gå in dom lite grann innan jag kan gå ganska långt med dom..Mina tår döör snart, när dom kommer åt framdelen av skon så gör det ont, icke bra :/
Såå, när vi bestämde att vi skulle sova där var vi ju tvungna att åka hem igen och hämta sovkläder o så..
Vi åkte hem och sen åkte vi dit igen. Det är fett läskigt där när det är mörkt, haha (a)
Det kom typ två killar på moppe som körde om oss på en gångbro. Sen var vi tvungna att gå förbi dom för dom stannade vid deras port.. och då sa dom typ nånting, kmr inte ihåg. Sen när vi skulle låsa upp våran port så såg det ut som om dom kom åkandes emot oss och dom var fan läskiga, haha.¨så vi ba: fort in FORT! men så åkte dom åt andra hållet, hihi.

Idag väckte jessica mej för hon skulle dra till Johan typ vid halv 12 så hon väckte mig typ halv 10 och då var jag liksom fortfarande trött, men men, får sova ut inatt istället!
Vi fixade oss och sen tog vi olika bussar, för jag skulle ju hem och hon skulle typ till Nynäshamn.
Nu har jag hamnat här framför datan och jag har ingenting å göra! vill göra nåt men jag orkar typ inte + att då måste jag gå ut för att komma till nån kompis och det vill jag inte för det spö regnar..
Junior ligger bredvid mitt ben och sover & drömmer.. han får typ nått ryck och håller på å sparkar mig i låret.

Jag får se vad jag gör imorgon, nån kanske vill hitta på nåt?
Juste, jag och sofie vill köpa mineral make-up och jag hittade några bra sidor faktiskt ^^ så skulle jag skriva det till sofie men då hade hon såklart loggat ut från msn den muppen ;)
Åh, chris browns nya låt är så bra , Chris brown - Forever. Ladda ner den vettja!

Ps: Hittade 2 fina shorts & en klänning på: www.forever21.com , ska beställa dom nu i veckan ;)

Ha en trevlig fredag / kväll <3
Puss!



24:e inlägget, 1 maj 2008

Heeeeeeeeeej! 1/5
Det är 1 maj idag och gissa vems födelsedag det är , joo jessicas! klockan är 00:45 just nu och jag skrev ett sms typ 00:00 men hon har inte svarat.. oj oj , nu loggar hon in på msn :P
Grattis Kungen i efterskott , haha. Igår var det valborg.
Jag & Emma mötte Malin och sen gick vi 3 till ica för att möta sara.
Jag kollade på www.tyreso.se och då stod det att brasan i alby skulle tändas 9 så vi kom dit typ 10 över.. och gissa om den brann mkt när vi kom? Svar: nej, allt hade typ brunnit upp, buhu.. när vi gick till alby gick alla hemåt så vi var lite sent ute ändå.
Jag skulle ta mina klackskor men jag kom bara ner till skolan, sen var jag tvungen att byta skor för det gjorde så ont :P
Jag tog faktiskt en lott i alby, hah., men det var bara för att Emmas föräldrar stod å sålde lite lotter så då tänkte jag att jag skulle vara lite snäll (a)
Vi stannade i alby typ 30 min , tills fyverkerierna var slut, sen drog vi hem till Sara. Vi drack te och spelade kort, haha, det blev en rolig stund :)
Kom hem lite över tolv slaget och nu sitter jag här och ska typ snart sova tror jag.

I skolan: Vi hade nån hälsodag idag i skolan, och då spelade vid badminton på morgonen och sen efter lunch hade vi två stycken teori lektioner. En lärare pratade om träning och en lärare pratade om hälsan och mat...
jag tänker aldrig aldrig mer äta dumle, haha. Det innehåller skiiit mkt socker ;O Och coca cola light & andra light drycker är jättefarliga typ. Dryckerna innehåller ett farligt ämne som heter "Aspartan" och det är typ rena giftet.
Vi tog en liten paus när vi spelade badminton och då gick vi till cafeterian och köpte lite.. och alla köpte typ jätte onyttigt, och det är ju liksom en HÄLSODAG. Men gissa vad det var för lunch i skolan ? Det var kebab, hur nyttigt är det liksom :P

Imorgon: imorgon ska jag till farsta med mami & min moster, hah, men jag måste ju köpa present till Jessica ;)
Sen vet jag inte vad jag ska göra, kanske ringer nån och frågar om nån vill göra nåt.

Vi hörs imorgon troligen, ha en bra dag, speciellt du jessica :D 1 maj!!!!!
Puss!





RSS 2.0