23:e inlägget, 29 april 2008

Helloj! 29/4
Oj oj oj, här har man inte skrivit på länge! eller det var typ 3 dagar sen, men ändå :)
Jag glömmer hela tiden bort, men när jag kommer hem från skolan brukar jag sätta mig ute och typ sola , och sen pysslar jag med annat så jag glömmer (a)
Sara går på sång och igår hade hennes sånggrupp och en till sånggrupp med lite yngre barn konsert!
I den yngre sånggruppen (grupp 1) var det en skiiiit gullig tjej Plötsligt så ba la hon ner micken på golvet och började springa till sin pappa och storböla, fett gullig.
Det var 3 stycken tjejer som jag tyckte var bra i grupp 2. Sara såklart, en tjej som jag tror hette ellinor och en till tjej som också sjöng bra.
Sara sjöng solo, Come back to me (Vanessa hudgens) med en kör bakom sig, och sen sjöng hon en high school musical 2 låt som heter Everyday med ellinor.
Det var en rolig mini konsert :)

Idag hade vi ett idrottsprov och en engelska skrivning om Storbritannien. Man fick ett häfte förut i idrotten som bestod av 60 frågor :O fett mkt. Men provet gick ganska bra faktiskt (hoppas jag iaf) , jag svarade iaf på alla frågor!
Skrivningen om Storbritannien gick ut på att man gick 3 alternativ att skriva om. Jag valde att jag skulle föreställa mig att jag hade vart i Storbritannien typ, och vad jag hade upplevt där.
Min text sög, haha, men men.. det var ju svårt å komma på en bra text på så kort tid tyckte jag iaf.
Under skrivning kom fd. rektorn in i klassrummet och störde. Hon sa att det var några som höll på med sniffning i skolan. Det var typ några som hade sniffat nåt på toaletten, haha, palla.

JUSTE! Vi har faktiskt ett födelsedagsbarn bland oss , det är nämligen så att Emma Jernström fyller 15 år idag, Grattis Emma! <3 Hon fick faktiskt en penna av mig, hahahah (a) jag är så snäll.

Fett skön vecka det här är:
Igår hade vi halvstudiedag. Imorgon har vi hälsodag och då ska vi typ spela badminton i rackethallen och ha nån teori i skolan. Gissa vad vi ska äta i skolan på en hälsodag,haha? Kebab :P weard.
På torsdag & fredag är vi lediga , jippie :D
Det var bara idag (tisdag) som vi hade en helt vanlig dag.

Igår pluggade jag och jessica till idrottsprovet, men det gick inte så bra (a) vi fick ju fan inte in nåt i skallen :P PÅ 4 TIMMAR!! haha. Bilder kommer... (Bilder innan konserten kommer också)
Nästa vecka ska vi tydligen ha simning, s.u.c.k. har inte ens en bikini, men jag ska nog beställa en idag eller imorgon från H&M :)

Asså gud vad tråkig min blogg är just nu, det blir ju roligare med lite bilder, men jag har liksom inte hunnit att lägga ner dom på datan , men idag LOVAR jag att jag ska göra det!

Vi hörs imorgon!
Puss!
hahahaha :D <3


<3 <3

22:a inlägget, 26 april 2008

Halloj! 26/4
Idag öppnar Grönan,. undra hur mkt folk det är där ;O
Jag, sofie och sara drog till Täby centrum vid halv 12 idag ;) det tog ganska lång tid och åka dit, men det var kul där, fett stort! Vi gick inte vilse, men det var så jäkla många gångar så vi visste inte vilka gångar vi hade gått i.
Jag köpte:
- Svarta shorts från SALT, 199 :-
- Nylon strumpbyxor från åhléns, 45 :-
- MasterPieceMax mascara från åhléns, 160 :-

Sara köpte:
- Halsband med not från ur&penn, 65 :-

Sofie köpte
- concealer från åhléns, 210 :-
- Underkläder från H&M & strumpor strumpor från H&M
- Nylon strumpbyxor från åhléns, 45 :-
- Hårprodukter ( Hårinpackning & värmeskydd) från någon hårsalong i täby centrum

Det var värsta konstiga killen som hade en ballong. Han gick rakt emot mig och hade ballongen i ansiktshöjd med mig och jag trodde ju att han skulle ta bort ballongen , men när han kom närmre så var ballongen typ 1 cm från mitt ansikte, haha. det var lite läskigt :P
Och så var det nån konstig kille som satt på tunnelbanan. Det var typ några cyklar man kunde hyra utanför fönstret. Jag ba: fan vilka fula och killen gjorde nåt kosntigt ljud och typ kollade jättekonstigt, kunde inte hålla mig för skratt haha.

Asså jag vet att jag inte har lagt upp bilder, men jag ska faktiskt göra det idag, men jag tror inte att jag har några bilder från idag, men från tidigare dagar har jag ;)
Juste, när jag kom hem så var min hund, Junior, nyklippt och fräsch, hah :) Ni ska få se en bild på han.




Hare bra
Puss!

21:a inlägget, 25 april 2008

Ciao! 25/4
Jag kollade i Aftonbladet, och då vare en kvinna som tyckte så synd om svanarna , så hon tog hem dom och matade dom o så, haha. Hon bodde i en liten 1:a.. herregud, det är ju nästan djurplågeri :P

Idag har vi haft so prov, det gick väl sådär, kunde iaf alla G-frågor ;)
Jag och malin tänkte göra nåt efter skolan, men ingen av oss orkade så det blev inget av det. Istället gick jag hem och bakade , haha.
Sen satt jag lite vid datan innan middagen. Chattade med sofie och sara , vi bestämde oss för att gå ner till godissvampen och köpa lite godis. Så vi gick ner dit. På wettinge grusplan såg vi typ tyresö på nåt lag, och det var två i våran klass som spelade i laget, hah.
Jag och sofie köpte den nya glassen: laktris puck, den vad faktiskt jättegod (den rekomenderas). Sara köpte den i skolan idag.
Sara fick bli vår lilla "bärkvinna". Hon bar alla godispåsar så det såg ut som om hon hade köpt värsta mkt och ansågs vara en tjockis, haha, de va lite kul :P
Jag kom hem ungefär för 1 ½ timme sen, och då kollade jag på talang 2008 och berg flyttar inte.
Berg flyttade in hos Bert karlsson, haha, det var kul. Bert är så rolig ibland.

Imorgon ska jag, sara & sofie till täbycentrum. Det tar typ 1 timme och 20 min dit komenalt, men sara och sofie har inte vart där så det får bli nåt nytt för dom ;)
Jag måste köpa solglasögon, nån som vet några fiina??
Och så måste jag köpa lite tjocktröjor, jag vet inga fina,.... Måste hitta nån. Fast jag har inte så mkt pengar å handla för, för jag och sara ska ju beställa kläderna från victoria secret. Jag ska beställa en brun tub top och sara ska beställa nått vitt/svart linne.. Sen ska jag beställa en tunika från en annan sajt också.
1 maj fyller jessica år, så jag måste köpa nåt till henne också. Hur fan ska jag ha råd med allt ;O
Emma fyller år 2 dagar innan Jessica, alltså den 29 april, på tisdag, och så är det ju valborg snart, fast det är inte så kul faktiskt. Det får väl bli att man är med lite kompisar.

Aja, ska gå å lägga mig faktiskt, är skiit trött! Juste! måste fan duscha... suck.. men men, då får jag sova längre imorn för jag ska upp typ 10 imorn.

Trevlig fredag & sov gott!
Pusshej <3


20:e inlägget, 24 april 2008

Hej! 24/4
Asså fan va lack jag blir på mina föräldrar, seriöst! dom e dumma i huvet ibland..
Vi sitter vid matbordet och jag frågar om dom har hittat nån båt som vi ska hyra i sommar.
Dom ba: nej, det blir inte så.
Jag: nehe? varför??
dom ba: För att antingen är det för dyrt eller så när man hittar ett bra pris så är båten för liten.
Jag ba: jaha, så vi kommer ingenstanns i sommar då?
dom ba: Joo, vi har nyss bokat ett hus i danmark.
Asså seriöst, dom kan ju inte bara boka utan att dom säger nåt till mig och douglas :O
Fett sur jag blev, och sen kollade jag på huset., det är inte ens fint :/ Hoppas det blir bra väder så man kan ligga på stranden hela dagarna.
Jag fattar inte vad som är skillnad på Sverige och Danmark.. fattar nån det överhuvudtaget??
Sverige har fan precis det som Danmark har..
Jag frågade om man kunde hyra moppe där och vi ska typ kolla om man kan göra det.. nåt kul iaf.

Och sen en grejj till:
Jag får fan inte åka nånstanns i sommar.. Jag får inte åka till nåns land utan nån föräldrer! dampar.
Sommaren kmr bli typ den tråkigaste EVER!!!

Aja, ska försöka plugga lite nu, orkar inte ..
pusshej <3

19:e inlägget, 24 april 2008

Hejhej! 24/4
Jag vet att jag inte skev ett inlägg igår (sorry alla som läser, haha), men jag hann faktiskt inte igår, jag var tvungen att göra en hemuppgift i so:n som jag inte visste om att den skulle vara inlämnad på fredag, så det blev lite panik där för min del. Men nu är den uppgiften klar iaf :)
Igår: Jag kommer faktiskt inte ihåg vad jag gjorde igår. Jag var ju i skolan som vanligt och vi hade matteprov, det kändes att det gick bra faktiskt.
Vi kommer nog inte komma iväg till Liseberg, buhu.. Man måste vara 18 år för att bo på hotell, men det vi kanske skulle bo på om vi åkte till Göteborg var ju fan som ett vandrarhem ;O
Vi får väl hitta på nåt annat roligt i sommar, eller hur?
Mer dåliga nyheter: Mi familia ska inte åka till Spanien. Det var typ 99 % säkert att vi skulle åka dit, men så hittade vi inget billigt flyg...
Iställer för Spanien skulle vi typ hyra ett hus i Danmark där man får ha hund med sig, för hunddagis är så himla dyrt, och då kollade vi på ett hus som hade pingisbord, biljardbord och dart och sen när mamma skulle boka huset hade vi missat att se att det kostar blablabla för en vecka och vi trodde det kostade så mkt för två veckor så det var tråkigt..
Gud vad jag kommer med så många dåliga nyheter, men nu ska det bli bra nyheter istället.
Bra nyheter: Min familj ska kanske hyra en segelbåt i sommar, så ska vi segla till Gotland, öland och Danmark.
Har aldrig seglat förut så det ska bli skit kul & sköönt!
En till bra nyhet är att snart är det helg, hah. Bara en dag kvar i skolan , sen är det sovmorgon som gäller.
Idag: Idag har klassen varit på IP igen och sprungit 800 meter, hoppat längd & höjd. Gud vad mkt jag har försämrat mina rekord, hah. man kanske måste träna lite mer så man får in snittsen.
Jag och jessica tog cykeln ner dit och på vägen hem skulle jessica skjutsa mig hem och hon ba åkte i värsta farten ner för en grusbacke, så vi höll nästan på å åka ner i diket, haha, det var lite läskigt.
Vi fick skippa so lektionen för vår lärare, lucky us. Har so prov om franska & industriella revolutionen, s.u.c.k.
Jag, malin och sofie tänkte åka ner till bollmora och sola solarium, men då hade jag inte tillräckligt med pengar så jag kunde växla, så vi ska kanske göra det imorn istället ;)
När jag kom hem satte jag mig på baksidan och började läsa min nya FRIDA tidning. Jag åt hallon med mjölk, fast det var äckligt med mjölk med hallon så jag åt bara hallonen :D mums
Kom in för 45 min sen, så jag satt ute i 3 timmar, man ska ju passa på, det kanske ska bli sämre väder i imorgon och i helgen..hoppas inte!

Nu har jag hamnat här framför datan. Det finns snart ingen sol på baksidan längre, så jag får väl stanna inne iaf, måste ändå plugga till so provet, orkar inte. Jag läste sidorna i so boken, men har typ glömt bort hälften (a)

Vi hörs troligen imorgon, må så gött!
Puss!

18:e inlägget, 22 april 2008

Go' kväll <3 22/4
Hade helt glömt bort att skriva ett blogg inlägg idag, förens Emilia påminde mig.
Har ingen aning om vad jag ska skriva, men jag får väl hitta på något som vanligt.
20:37 är klockan och jag sitter här och lyssnar på Rihanna - take a bow , och jag väntar på att Desperate Housewives ska börja, 21:00. Dagens avsnitt verkar faktiskt skit bra. Victor tar med Gabby ut med hans båt och när dom väl är ute på havet ringer Carlos till Gabby och säger att Victor vet att Gabby och Carlos har varit otrogna mot man & flickvän. hah, det är nog bra ^^

Idag har jag varit i skolan som alla andra dagar (förutom helger förstås). Tisdagar är så hiimla jobbiga..
Efter lunchen tog vi en promenad till IP, för att vi skulle nämligen ha gympa där. Vi har en friidrottsdag snart så vi måste träna lite så vi inte är sämst sen.
Först sprang vi 2 varv (800 meter), fett jobbigt, haha. Jag har skiit dålig kondis :O
Sen hoppade vi lite indianhopp och höga knän o.s.v. 
Vi delades upp i två grupper, grupp 1 sprang 60 meter och grupp 2 stötte kula.
Jag sprang mot Jessica, hah, som om jag hade nån chans mot henne :P Tiden jag fick var: 9:33 , inte mitt bästa, men det är en bra början :)
Jag stötte drygt 7 meter med en 3 kilos kula också, typ det längsta jag har kastat nånsinn.
På torsdag ska vi till IP igen, och då blir det lite roligare för då ska vi hoppa längdhopp och höjdhopp, det är iaf roligare än kula...

När jag kom hem var jag tvungen att gå ut med hundarna, och sen ritade jag några av Storbritanniens flaggor (Skottland, England & Storbritannien). Jag passade på och skriva lite om några städer i Storbritannien också..

Imorgon får jag fan inte försova mig, har gjort det 2 dagar i rak nu, är så himla skoltrött.
Vi ska fortsätta med våra högtalare i No:n imorgon tror jag, jag får typ damp, för det blir alltid nåt fel för mig.
Aja, ska sminka av mig nu, och sen börjar Desperata hemmafruar :D
Juste, vi har mattteprov imorn :( , men jag kan ganska mycket iaf, Emilia och jag chattade på msn och vi löste lite uppgifter som vi inte kunde från början , så det var ju bra, då har jag grepp om det också. (a)

21:55 : åh, har nyss sätt DH. haha gabby bah slog ner victor från båten två gånger och efter den andra gången ba försvann han, han e nog död eller nåt.
Mike tog droger och han lovade Susan att han skulle sluta med det direkt, så hällde han alla tabelletter ner i diskhon och sen i slutet tar han isär röret och tar alla tabletter igen.... Får se hur det går nästa avsnitt ;)
Nu ska jag gå å ta en dusch, sen ska jag nog sussa, God natt!

Ps: Jag vet att jag inte har lagt upp bilder på några dagar som jag brukar, men jag lägger upp några senare, kanske imorgon.

Vi hörs imorgon, ha en trevlig kväll och en bra morgon ;)
puss!


17:e inlägget, 21 april 2008

Tjänna! 21/4
Idag har det vart en riktigt sköön dag faktiskt, nu känns det fan som sommar, häärligt!
Jag vaknade klockan 7 och var ganska pigg, men så somnade jag om och vaknade när väckarklockan ringde klockan 8 och sen somnade jag om igen, så jag försov mig 35 minuter så då blev det lite panik, fast jag hann :)
Jag & sofie kom på värsta bra idéen för några veckor sen som vi pratade om idag. Vi ska kanske åka till Göteborg och vara på Liseberg 2 dagar och så sover vi över där i två nätter, fett najs.
Jag kollade upp priserna för allt idag och det blev inte så dyrt som jag hade trott, det var ju bra.
Hoppas ganska många kan följa med, ju fler desto roligare, right?
Jag ska fråga om jag får ikväll, HOPPAS !!!

Haha juste, Amanda och sofie ska typ utpressa Markus i Godisrampen på pengar för han säljer cigg till minderåriga och har typ 2 år gammalt godis, fett äckligt! Så om dom får pengar av han så har dom redan sin Liseberg resa betald.
Lycka till ;)

Det var skiiit varmt idag, vi satt ute hela rasterna och solade, najs ^^
Jag och sofie satte oss utanför matsalen och så plötsligt kände sofie något som splaschade sönder i hennes huvud, och gissa vad det var? En potatis, hahahahah, det var taskigt, men det var lite kul, hah :P

Ikväll är det Andra avenyn, man kan kolla på avsnitten på www.svt.se också, men jag vill ha nåt å se fram emot, det är roligare (a)

Aja, ska tvätta av mig mitt smink nu och kolla om terassen har torkat så jag kan sitta där ute och sola lite :D

17:39 : kom nyss in från baksidan efter att jag har solat. Jag var lite försent ute märkte jag för de var bara en liten solplats kvar.. Jag la mig där och fick flytta nästan hela tiden eftersom solen höll på att gå ner, så jag hamnade nästan i rabatten.
Jag lyssnade på musik i hörlurarna till mobilen, så jag hörde inte om nån kom ut till baksidan eller nåt. Så kände jag att nån trampade på min mage.. då hade mamma släppt ut hundarna.. blev lite rädd, hah.
Ska nog kolla på ett Andra avenyn avsnitt nu iaf, kan inte hålla mig (a) inte för att det är värsta spännande, men det är faktiskt bra och jag orkar inte vänta till ikväll + att jag inte har nånting att göra.

Hare bra
Puss!

16:e inlägget, 20 april 2008

Hejhej! 20/4
Klockan är 21:05 och har nyss kollat på Parlamentet och Andra avenyn. Haha, björn gustavsson, så jävla kul.
Han skulle typ improvisera men så visste han inte vad han skulle säga , haha, det va kul.
Ni som missade det avsnittet måste se det på youtube när nån lägger upp det :)

Idag vaknade jag vid halv 11, åt frukost och sen hjälpte jag mami lite i trädgården å klippa bort lite ruttna kvistar :P
Leo är nyfiken som vanligt, han drog upp hela roten (smart liksom).
Vid halv 12 - 12 kom malin till mig. Jag satte på mig sommarkläder och sen gick vi ut en stund i det varma&sköna till ICA och köpte varsin callipoo annanas/citron.
Jag ringde sara och frågade om hon ville umgås lite med mig och mallan, men då var hon fortfarande på hennes lillasysters gympatävling i Botkyrka, så det blev inget av de..

Nu har man äntligen tagit undan alla stora tjocka vinterjackor och istället tagit fram vårjackor och lite sommmarskor, känns jävligt bra!
Efter vi hade slurpat i oss våra glassar gick vi hem till mig och satte oss på min baksida, vi höll typ på å svettas ihjäl :O
Jag åt våfflor med hallonsylt och vaniljglass och malin åt vaniljglass hon också.

Imorn är det skola, buhu...
Vet inte vad jag ska ha på mig, känns som om jag bara använder mindre än min halva garderob, måste ta å rensa lite senare. Jag kanske kan ta mina blåa acne jeans med en pepparkaks brun kofta.

Juste, vill bara rekomendera hudvårdsprodukterna jag köpte igår som jag har bilder på i förra inlägget, dom var faktiskt jättebra ;)

Nu ska jag nog gå å göra mig ordning inför kvällen. Helst vill jag kolla lite på Andra avenyn (AA) avsnitt, men min data är så hiimla seg så det hackar hela tiden, skit jobbigt!
Pretty woman går på tv för typ 100000000000 gången, själv tycker jag att den är sådär.

Vi hörs imorgon, hare gött så länge!
Puss!



15:e inlägget, 19 april 2008

Hej igen! 19/4
Idag åkte jag till Farsta med Sara. Vi åkte med 873 till norra sköndal och bytte sen till buss 181 som åkte till Farsta centrum, om ni ville veta det, haha.
Det var roliga busshållsplats namn när vi åkte med buss 181 som typ kokoskakan & semmelvägen.
Vi gick och kollade lite i affärer och tog en glass på mc donalds.
Testade 3 par skor på scorett, dom var faktiskt fina ;) kanske köper ett par senare när jag har lite mer pengar.

Jag köpte:
- NIVEA VISAGE YOUNG wash off! från H&M, 39,50 kr
- NIVEA VISAGE YOUNG stay clear! från H&M, 34,50 kr
- NIVEA VISAGE YOUNG control shine, från H&M, 39,50 kr
- Maxfactor miracle touch, från Åhléns, 145 kr
- Randig necessär i olika färger, från Åhléns, 60 kr
- Silvriga örhängen, från Six, 59,50 kr
- Silvrigt halsband med en tärning, från Six, 59,50 kr

Och sara köpte:
- Strumpor, från Gina Tricot, 49,50 kr
- Phc hårspray, från Åhléns, 49,50 kr

Jag kommer ha skit tråkigt ikväll , ska inte göra någonting! menmen.. får väl kolla på nån film som går på tv istället då, är ändå ganska trött, så det gör inte så mycket.
Lite bilder på vad jag har köpt:


14:e inlägget, 19 april 2008

Hej svejs! 19/4
Igår: Igår hade jag verkligen ingenting å göra, men då föreslog jag Sara att vi kunde gå ut med mina hundar ner till Alby en sväng. Jag messade Amanda och frågade om hon också ville följa med, men då svarade inte hon så då fick jag och Sara gå till Alby ensamma.
Det är läskigt där nere när det är kolsvart, men när jag gick hemmifrån var det ljust ute så då tänkte jag att det inte skulle bli så mörkt när vi var där.
Men det blev det.... När vi var ungefär vid nyfors så messade Amanda mig och sa att hon inte såg att jag hade messat henne. Jag frågade om hon ville följa med till Alby eftersom vi var ju ändå i nyfors där hon ungefär bor, då sa hon ja, och vi mötte henne vid nyfors busshållsplats.
Ibland får jag fan damp på mina hundar. Junior ska lukta på ALLT verkligen allt, och Leo drar hela tiden, så man får fan skrika på honom, skit jobbigt.. menmen..
Ialla fall.. , vi gick ner till alby och där var det bara två st killar.. annars inte en ända kotte.
Sen blev det jättemörkt och vi började gå hem. Vi tog lite bilder där också som jag kommer lägga upp lite senare ;)

I förr går skickade Emilia en länk till mig: www.gratisbio.se
Där kan man samla poäng så kan man vinna biobiljetter, hah. Lite jobbigt men det kanske är värt det.
När man registrerar sig får man 50 poäng och det behövs 400 poäng för att man ska få en biobiljett.
Om man värvar 2 medlemmar får man en hel biobiljett, så de så.
Så det tänkte jag göra,. Om ni vill samla poäng till biobiljetter , kopiera den här länken och klistra in i din webbläsare. http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=36565
Bli medlem, och börja samla poäng!
Det pågår många tävlingar på sajten också. Man kan vinna en Iphone om man värvar 500 medlemmar!
Och om man skriver en artikel om sidan och den publiceras i någon tidning kan man också vinna en Iphone.
Alla som läser min blogg, bli medlemmar :)

Och alla som vet hur man kan designa sin egen blogg, skicka ett mail till : [email protected]

Ha en bra lördag
Puss!


13:e inlägget, 18 april 2008

Tjena, Denice här! 18/4
Jag har kryat på mig och mår mycket bättre nu än igår, så det är positivt.
Idag har jag inte gjort så mycket faktiskt, gick till skolan klockan 9. Orkade verkligen inte sminka mig eller ha jeans på mig, men jag behövde ha lite smink iaf :P
Vi hade hemkunskap första lektionen, där vi gjorde egen pasta och ostsås. Ostsåsen blev faktiskt god, men pastan var helt dallrig, den var alldeles slemmig.
På lunchrasten tog Sofie typ 100 bilder med min mobil, hah, lite roliga bilder ;) kommer lägga upp några sen.
Juste, vi fick sluta typ 1 ½ timme tidigare , för vår svenska lärare var sjuk :D
När jag kom hem chattade jag med sara som var med sofie. Jag frågade om vi kunde GÅ till godissvampen och köpa lite godis eftersom det är så himla fint väder, men då orkar inte sofie gå dit. Man ba: latis.. haha
Sofie var så bekväm att hon ville åka buss, men då hade inte jag någon bussremsa. Varför jag frågade dom om dom ville följa med var för att jag ville ju vara ute i solen, det var ju så varmt ^^
Menmen.. det blev inget av min lilla smarta idée idag, men jag kanske har nån imorgon, vem vet? Suprise.
Halv 4 skulle jag tillbaka till skolan för att ha utvecklingssamtal, suck.. Det gick väl bra, har typ sänkt mina betyg i musik eftersom jag inte gjorde alla uppgifter jag skulle göra, men kan nog lämna in dom lite senare.
Hade MVG på att sjunga, piano, gitarr och trummor, haha. Fattar inte varför jag har MVG i trummor. för jag har aldrig spelat det, det kanske blev något fel.
Bara positiva omdömen i svenska & engelska :) det är bra.
Förra veckan fick jag reda på att jag fick MVG i matkultur arbetet i hemkunskap och att jag ligger bra till i betygen för HK, det är ju kul. Inte för att jag kan laga mat så bra, hah, men det är bara och följa instruktionerna så blir allt bra ska ni se!
Nästa vecka har vi två prov :/ Matteprov & Historiaprov. Lycka till Denice!
Efter utvecklingssamtalet åkte istället jag och mami till godissvampen å köpte lite smarr smarr.
Igår kollade jag på gamla bilder, ska nog lägga upp lite bilder så får ni se hur ful jag var när jag var liten, haha

Glömde säga att vi får gäster ikväll, min syssling mathilda och hennes kompis kommer hit och ska sova här i två nätter. Dom ska sno mitt rum, buhu, får väl leva med det i två nätter då.
Varför dom kommer hit är för att dom ska se Håkan hellström i fryshuset, så det så.

Nu sitter jag här framför datan och skriver blogginlägg. Har ingenting planerat inför helgen (som vanligt), nån som vill hitta på något? (a) Jag har hört att det ska bli bra väder i helgen :D sköönt sköönt.

Hare bra allihopa
Puss!




Sara <3 Malin <3 Malin&Sofie Sofie <3 Malin&Sofie


12:e inlägget, 17 april 2008

Tjohej! 17/4
Imorse när jag vaknade kände jag mig inte alls bra. Mitt huvud höll typ på och sprängas och jag kände mig jätteyr.
Så jag tänkte: det kanske går över efter jag har tagit en dusch, så jag hoppade in i duschen och tror ni det blev bättre av en svalkande dusch? svar: nej! det blev inte ett dugg bättre, så jag gick ner och sa att jag inte mådde nå bra och försökte somna om, tror ni det gick när jag hade duschat? svar: nej! Jag försökte verkligen somna om eftersom jag skulle vara hemma hela dagen, så jag skulle få lite sovmorgon, men nejnej, det gick absolut inte!
Jag var tvungen att gå upp för att jag var vrål hungrig, satte mig vid tv:n tillsammans med papi och åt frukost.
Kollade på nyheterna två ggr idag, hah, de går ju fan 1 gång i halvtimmen på mornarna, fett onödigt. Dem tror typ att folk är dumma i huvudet och inte får in alla nyheter i huvudet på ett program, så nejnej, de måste sända nyheterna 2 ggr i timmen, herregud.
Sen kom min brorsa hem så man fick lite sällskap iaf, han hade fått nån ballong av folkpartiet så jag gick ut i det VARMA & SKÖNA vädret och började ta kort på ballongen, hah, reklam för folkpartiet you know ^^
Eftersom jag har feber, inte världens högsta feber dårå, men men, jag fick helst inte vara ute i solen, men det var jag iaf, man ska ju passa på medans solen lyser, right? vem vet, snart kanske det börjar snöa igen?
Senare vid 1 tiden gick jag till köksbordet och fick syn på två brev som låg och väntade på mig och min brorsa.
Jag ba: yeey, ett brev till MIG, det är inte ofta det händer. Så kollar jag längst ner på kuvertet och gissa vad det står där? joo du, det står Tandläkarvården. Va lyckat ^^ hatar tandläkaren. Nån kille ska tydligen kolla om jag behöver tandställning 12 maj, hoppas jag får tandställning, hatar mina fula tänder! min mittlinje är typ helt sne :/

Asså det känns att jag bara sitter här och skriver massa blajja, men jag har faktiskt inget roligt att skriva om idag eftersom att jag inte har gjort ett piss!
Hoppas jag känner mig bättre imorgon, så jag kan tagga till skolan, inte för att skolan är rolig men det är fan roligare i skolan än och göra ingenting här hemma, eller alla dagar förutom måndagar & fredagar är jobbiga, och imorgon är det ju fredag så då äre roligare att gå till skolan ;)

Hörs senare, kanske skriver ett inlägg till idag, who knows?
Hare bäst

Puss!



Reklam för Folkpartiet, hah

11:e inlägget, 16 april 2008

Hejsvejs! 16/4
Magda Eggens kom till våran skola idag och berättade allt hemskt hon har fått uppleva i andra världskriget.
Hon har skrivit 8 böcker om hennes liv före och efter kriget.
Magda och hennes familj fördes bort från deras hem av nazisterna i Ungern till ett konsentrations läger, Auschwitz.
Hon förlorade nästan hela sin familj, den ända hon hade kvar var hennes syster, Eva.
Folk dödades i gaskammar , de blev instängda i ett rum så dom inte kunde komma ut och de släpte in en farlig gas som de dog av.
Magda och hennes syster höll ihop och när nazisterna kollade på barnen om dom var bleka och sjuka så dödade dem barnen, men Magda och Eva kämpade och nöp varandra i kinderna så dem blev alldeles röda , så det inte skulle vara bleka.
En dag blev dem räddade av Röda korset och fördes till Sverige, där de fick all behandling de behövde.
Sen dess har dem stannat här i Sverige i hela deras liv.

Magda hade med sig gamla saker som hon hade sparat från andra världskriget, som t.ex : hennes nummerbricka, en papperslapp där hon hade skrivit olika maträtter hon drömde om att hon fick äta just då hon var på lägret, och en liten kniv. Hon gömde kniven hela tiden så att inte nazisterna skulle se den, om de fick syn på kniven så skulle dem döda henne. Man fick inte ha något vasst föremål med sig. Om Eva råkade illa ut , så skulle Magda skära sig i handen hade hon lovat sig själv.

Jag har läst en av hennes böcker, och den var faktiskt ganska bra. I nian får man åka till Auschwitz med de andra niorna, ska nog göra det ;)

Aja, nu fokuserar vi på vad jag har gjort idag. Svar: INGET!, hah..

Have a nice day
Puss!


Magda Eggens Boken jag har läst Hennes nummerbricka b.la

10:e inlägget, 15 april 2008

Tjena mors! 15/5
Klev upp 7, duschade, plattade håret, åt frukost, sminkade mig, drog gå kläder och stack till skolan med jessica.
Letade som fan efter mina nycklar imorse, fick typ damp, men dom låg i min väska :D (som vanligt, hömhöm..)
Det hände inget särskilt i skolan faktiskt, hoppade höjdhopp och längdhopp på gympan, shit vad man fick ont i röven när man hoppade längd, haha.
Slutade typ kvart i 3. Emilia skulle ha utvecklingssamtal vid 5 så då föreslog jag att hon kunde komma hem till mig så länge, så slipper hon åka hem (i stan) och sen tillbaka igen, lite onödigt tyckte jag.
Vi tog lite mongo kort som vanligt, hah, sen diskuterade vi lite om man skriver "shit" eller "skit" , men det beror ju på, jag skriver "shit" iaf ;D vad skriver ni?
Sen åt vi lite vindruvor, och jag gav Junior en, men han tyckte typ att den var skit ( nu skriver jag "skit" = bajs i det här sammanhanget) äcklig, så han var så intelligent att han listade ut att han kunde leka med den istället, så han började kasta runt en slemmig grön vindruva i mitt rum. Så smart är min hund!
Sen tog vi lite mongokort ( som jag redan har sagt ) , vi proppade in massa vindruvor i kinderna, och emilia låtsades som om hon snusade, haha :D
Emilia testade att ha lugg, genom att sätta på sig ett par solglasögon, haha, det var ju fett coolt.
Jag tvingade Emilia att skriva ett inlägg i hennes blogg, www.emiliasjogrenlarsson.blogg.se
Varför ha en blogg om man inte skriver i den, right?
Haha, vi skulle adda Jessica på Emilias msn, så glömde vi ett tecken i hotmailsadressen, så vi addade typ en som kom från Argentina. Han började typ prata spanska med oss (tur att vi går på spanska då, inte för att vi förstår så mycket men "hola" förstår vi iaf) , så använda vi våra bästa kunskaper i spanska, haha, det gick inte så bra, så vi tog bort honom från listan.

Just nu sitter jag här i min säng och väntar på att nåt kul ska hända, men det kommer väl inte inträffa, suck...
Men klockan 20:00 är det Desperata hemmafruar (Desperate Housewives), dubbelavsnitt :D

aja, ska runda av mitt lilla inlägg nu, vi hörs senare.
Puss!


hahahaha!

Leo = paddan


9:e inlägget, 14 april 2008

God kväll! 14/4
Min dag började med att jag blev väckt av två personer som skickade sms om 10-åriga Engla, att man skulle tända ett ljus för henne.
Sen gick jag upp vid halv 11 och fixade mig. Åkte med bussen vid halv 1 och träffade Emilia vid gullmarsplan.
Vi gick på stan en och en halv timme ungefär tills bion började. Vi träffade faktiskt Jessica och Malin i gallerian, vi hade nyss pratat om malin och malin hade nyss pratat om oss typ, så ba stog dom där ute och kollade på jeans medans vi kom från omklädningsrummet , vilket sammanträffande , hah, världen är liten ;)
Jag köpte 2 svarta tröjor på Only, och vi såg 27 dresses. Det var bara 11 stycken på bion och det fanns liksom 287 platser, de va naajs.
Efter bion åt vi på tacobar i kungshallen och efter det åkte vi hem.
Träffade Angelica på bussen, det var länge sen ;) Vi snackade lite på vägen hem och nu sitter jag här och har tråkigt, kollar lite på tv..
Imorgon är det skola, vi har redovisning, suck!

Har tyvär inga bilder från idag. Jag och Emilia tog med oss våra kameror, men ingen tog ett ända litet kort.

Ha en bra kväll
Puss!

- Svart tröja nr 1, Only 200 :-
- Svart tröja nr 2, Only 159 :-
The ticket

De ser inte så fiina ut, men de är mycket finare på..

8:e inlägget, 14 april 2008

Hejhej! 14/4
Sara skickade en makeover sida, haha, testa själva. www.taaz.com


Haha, ful men lite ball.

Ska nog sova nu, ska upp typ halv 11 imorgon för att jag ska till stan med Emilia imorgon och sen ska vi på bio och äta på tacobar :) Gott!

Sov så gott
Puss!


7:e inlägget, 13 april 2008

Hejhej! 13/4
haha, sköönaste klippet med Björn gustavsson på parlamentet.
http://www.youtube.com/watch?v=cPuSB1WnEsc

Hittade en jättefin tunika på en amerikansk sajt, ska nog beställa den snart :)


Här är några andra sajter där man kan beställa kläder, skor, hudvårdsprodukter m.m.
- www.stevemadden.com
- www.sephora.com
- www.intermixonline.com
- www.shopbop.com
- www.forever21.com

Puss!

6:e inlägget, 13 april 2008

Godmorgon! 13/4
Här sitter jag tillsammans med Sara och lyssnar på Vanessas nya låt - Sneakernight.
Den blir bara bättre och bättre ju mer man lyssnar på den faktiskt.
Idag har vi inte gjort så mycket, vi gick upp typ kvart över ett och åt frukost, men vi vaknade typ halv ett.
Igår kollade vi lite på tv, satt vid datan & kollade lite på roliga youtube klipp med Miley Cyrus.
Det är SKIT väder ute idag, regn och blås väder, så det finns inte så mycket att göra, det får väl bli en slappdag.
Som jag tidigare har sagt så är vi lediga imorn, studiedag, skööönt!

Jag kanske lägger upp bilder från idag senare.

Ha en bra dag
Puss!


Haha, gitarristen sara. Me


5:e inlägget, 12 april 2008

Hejhej! 12/4
Vad har jag gjort idag? jaa du, jag vaknade typ halv 12, sen mötte jag sara vid halv 4 med mina hundar, en av dom fyller faktiskt 5 år idag, Grattis Junior :) (inte för att han fattar att han fyller år men ändå, korkad hund).
Jag, malin och sara ska skriva en låt tillsammans som sara ska sjunga, haha.
Sara kom på en liten truddelutt idag, och det var bra.
Ni kan gå in på saras blogg: www.saraliksom.blogg.se och skriva om ni har nåt förslag på nån låttext :)
Det är skiit svårt att komma på texten, men vi får lite inspiration av andra låttexter också.

Har tråkiigt just nu, men snart kommer sara som ska sova här.
Tänkte lägga upp några bilder från idag.

Ha en trevlig kväll
Puss!

Jag & sara haha, junior skulle precis gäspa

Födelsedags barnet Leo

4:e inlägget, 11 april 2008

Hej igen igen igen. 11/4
Det blev visst så att jag hann skriva massor idag.
Jag tittade lite på olika sajter på nätet och hittade lite fina sköna kläder, accessoarer och skor till sommaren.
Bästa stilikoner är Vanessa Hudgens och Ashley Tisdale, dem har en fin stil :)
Fina klänningar vid festliga tillfällen och fin, naturlig vardaglig stil.
Jag kommer lägga upp lite bilder i inlägget på Vanessa och Ashley.

- Vita skor från Bianco
- Bruna slip-in från Bianco
- Vita skor med klack från Scorett
- Bruna böjda skor från Scorett
- Liten svart väska från H&M (finns även i grön)





Vanessa hudgens & Ashley Tisdale

3:e inlägget, 11 april 2008

Hej! 11/4
Har inte gjort nåt särskilt idag, bara vart i skolan. (lägger upp bilder från skoldagen)
Var ganska deppig efter skolan, vet inte varför, kanske för att jag inte har nåt planerat inför helgen, skiit tråkigt, då blir det typ att man bara sitter framför datan eller tv:n..
På måndag är vi lediga, naajs, ska försöka hitta på nåt kul med nån i helgen.
Förra helgen tältade jag, malin och sara, haha. Det var sviiinkallt på natten, :/ Men på dagen var det varmt, vi gick en promenix till Alby with my dogs. Tog lite härliga bilder som jag kommer att lägga upp.

Här kommer lite bilder från Alby:

Puss!


jessica jag & emilia :P

2:a inlägget, 11 april 2008

Hej igen! 11/4
Tittade i brevlådan och upptäckte att nya FRIDA tidningen låg och väntade på mig.
Miley Cyrus är på omslaget.
I FRIDA tidningen får man b.la lite små knep om hur man får strålande hy och man får 16-sidiga poster SPECIAL på bl.a Zac efron, Börn gustavsson, justin timberlake, one tree hill, gossip girl killarna.
Tänkte lägga upp lite bilder på dem också.
På tisdag börjar Desperate Housewives, ÄNTLIGEN! men då slutar såklart Gossipgirl, men det kommer tillbaka i maj så det är bra.

Aja, här kommer bilderna :)
Ha en trevlig fredagskväll
Puss!

Oj, bilderna blev lite snea, men ni får anstränga er lite och vrida på huvudet 90 grader.


1:a inlägget, 11 april 2008

Hej och välkommen till min nya blogg! 11/4
Har inte så mycket att skriva om just idag för det har inte hänt något speciellt.
Ska inte göra nånting ikväll.. ha tråkigt som vanligt. Nån som vill hitta på nåt imorgon?
Hinner inte skriva så mycket idag, men kanske skriver mer imorgon.
Har lagt upp lite bilder på några vänner :)

Puss!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0